Buzzer- Word of Mouth

Jarenlang sta ik als consument ingeschreven bij diverse onderzoeksbureaus. Op dit moment ben ik ingeloot bij Buzzer en vandaag verwacht ik mijn Meeki Beauty Lab-pakket. Een goed moment om een verslag te schrijven over het hoe en waarom van Word to Mouth, vrij vertaald mond-op-mond-reclame.

De afgelopen jaren heb ik als lid van de The Buzzer community al heel wat producten mogen verslaan. Te denken valt aan Vitalu, L’Or Expresso, Smirnoff en Unox. Alle campagnes verlopen anders maar gemiddeld genomen krijg je als tester wat samples opgestuurd om te proberen, uit te delen en wat reclame-, kortingscoupons of onderzoeksmateriaal. Door middel van korte rapportages volgt een terugkoppeling van de bevindingen van de tester, zijn omgeving en de momenten van buzzen. Dat laatste behelst het praten over het product, het merk, de dienst en het bereik van dat (digitale) gebuzz.

f30d688e-242b-4c1d-9395-20006573cf8b2

Wat schiet je er zelf mee op? Dat is heel persoonlijk natuurlijk. Ik ben dol op gratis producten en hoop dat bedrijven mijn mening gebruiken om te verbeteren. Soms wordt je een periode lang een duur elektrisch apparaat aangeboden, die je na afloop van de campagne met een grote korting over mag nemen. Ook vind ik het leuk om te ontdekken wat anderen van het product vinden. In het verleden heb ik bij andere bureaus wel eens mijn mening gegeven over een nieuwe verpakking voor een A-merk en bij de ontwikkeling van een reclamecampagne. En vandaag verwacht ik een wel heel bijzonder product. Ik ben samen met Miranda ingeloot voor de Meeki-campagne. We ontvangen twee kleuren nagellak uit de eerste officiële collectie van Meeki Beauty Lab. Zij bieden trendkleuren nagellak aan in de vorm van een membership, een maandelijks abonnement en dat mogen wij van dichtbij mee gaan maken. Met de hashtags #MyMeeki en #showyournails kan je met ons en de 4.998 andere buzzers meelezen op diverse sociale media kanalen. Aarzel niet je in te schrijven als buzzer.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s