Gratis download kruidenwijzer voor op de koelkast

In de Advent kalender van Gezondheidsnet vind ik een handige Keukenkruidenwijzer. In de inleiding lees ik de reden: deze kruiden worden gebruikt om zout te vervangen. Dit past enorm bij onze tocht naar een natriumarm leven. Met dank aan Gezondheidsnet!

istock_000071714497_large

Gratis te downloaden en printen, klaar voor op de koelkast.

“Handige printable voor in je keuken

Verse kruiden zijn een prima alternatief voor zout in een maaltijd. Dille doet het bijvoorbeeld heel goed bij vis en met een paar blaadjes basilicum wordt iedere pasta een ware traktatie. Maar wat gebruik je nu precies wanneer? En hoe? Daarbij kun je met kruiden ook nog je gezondheid een handje helpen. Het bevorderen van de spijsvertering of het onderdrukken van hoest bijvoorbeeld. Alles is mogelijk, als je de juiste kruiden kiest.”

gezondheidsnet_kruidenwijzer

/Lmcmr

Advertenties

2 comments

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s