K3 show 23 januari Maastricht

collage-2017-02-23“Mama, wat gaan we zaterdag doen?” vroeg de oudste dochter aan me. “We gaan naar Maastricht” antwoordde ik. “Maar ik wil graag naar Aken om te winkelen” vervolgde mijn dochter. “Mama heeft om 11 uur een afspraak met 6 vrouwen waar ik zo’n 1,5 uur naar moet luisteren. Helaas lukt het dan niet om daarna nog eens naar Aken te gaan. Dus gaan we naar Maastricht”.
Zoals je wellicht al merkt wisten mijn dochters van niks! In de ochtend nam ik de auto last-minute kregen de meiden te horen dat ze mee mochten, de jongens zouden dan met mijn vriend mee gaan. Zo gezegd zo gedaan… Een half uur later zat ik met 2 meiden, die nog steeds van niks wisten, in de auto onderweg naar Maastricht. Ze vroegen me in de auto waar het gesprek over zou gaan. Wederom antwoordde ik dat het niet echt een gesprek was maar dat ik vooral naar alles moet luisteren. Ondanks dat ik geen zang stem heb zoals de K3tjes begon ik na de vraag beantwoord te hebben met een K3 liedje. De meiden onderbraken dit met Mega Mindy liedjes en zo reden wij de weg naar Maastricht door Mega Mindy liedjes te zingen.

Nergens waar we kwamen stond duidelijk aangegeven dat het K3 concert er was, wel stonden er duidelijke borden naar het MECC toe. De oudste dochter die al goed kan lezen en schrijven mocht van mij op die borden gaan letten en de jongste dochter zong vrolijk verder terwijl ze om de haverklap onderbroken werd door de oudste dochter. Gelukkig kan mijn dochter goed repeaten dus begon ze vrolijk van voor af aan met zingen. Intussen stond het gebouw voor onze neus en moesten we alleen nog een plekje vinden. Bijna pal voor de ingang was er een plek vrij (en nog vele andere plekjes) dus ook dat was geen probleem. We stapten uit de auto, sloten de auto af en gingen naar binnen.

Gelijk bij de entree werden en de bekende K3 regenboogjurkjes verkocht. Mijn dochters keken er een beetje raar van op, maar volgden me braaf naar de enorme mensen-massa die allemaal naar binnen wilden gaan. Maar voor we aansloten in de rij begroetten we nog even mijn zusje en haar vriend die ook mee wilden gaan. Mijn zusje is de peettante van mijn oudste dochter en ze vond het heel erg leuk om dit met haar petekindje te doen. Tijdens onze ontmoeting daar kregen de meiden te horen wat we gingen doen. Dolblije kinderen waren het resultaat, waarna de jongste zich bedacht dat ik een afspraak had.
Ja dat klopte en toen vertelde ik dus dat dit de afspraak was. Naar K3 moest ik gaan luisteren en kijken… De kleine meid realiseerde zich gelijk dat ik haar gefopt had en gaf me een dikke knuffel.

DSC_0212Tijd om naar binnen te gaan!
Aangezien we vaste plekken hadden om droomstoelen konden we nog eerst rustig naar het toilet, wat drinken kopen, een zakje chips en een licht-geef- ding waarmee de meiden op konden vallen in het donker. Niet veel later begon de show.
Aangezien we op droomstoelen zaten mochten de meiden de hele show bij het podium staan en mee dansen met Josje, Karen, Kristel, Klaasje, Marthe en Hanne.
Het was een erg leuke show en de meiden hebben zich continu ontzettend vermaakt.

Dank je wel Karen, Kristel en Josje (uiteraard ook Kathleen) voor de afgelopen leuke jaren en Hanne, Marthe en Klaasje wat ontzettend geweldig dat jullie de nieuwe K3 zijn. Mochten jullie er ooit mee stoppen dan heb ik al een blonde en roodharige meid die graag jullie plaatsje in willen nemen.

Na de show ging de oudste dochter met haar peettante en oom op pad en nam ik de kleine meid mee het centrum in van Maastricht. De jongens hadden een rondleiding bij Fort Sint Pieter en kwamen naar ons toe zodat we heerlijk samen konden lunchen. K3 we loves you!

Advertenties

4 comments

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s