Slagen voor je bruiloft in een gewone winkel?!

De laatste dagen komt regelmatig “De Trouwjurk” van Zeeman Textiel voorbij. Er wordt gevraagd wat ik (de lezer) ervan vind. Een trouwjurk van nog geen 30 euro. Vanmorgen bedacht ik dat ik toentertijd geslaagd ben voor mijn trouwschoenen bij Scapino. Ik vond daar ruim 10 jaar geleden witte muiltjes voor 15 euro meen ik. Die ik overigens halverwege de avond ruilde met mijn vriendin voor haar platte zwarte stampers.

Wat Zeeman goed heeft gedaan is de aandacht zoeken. Daar zijn ze ruimschoots in geslaagd, chapeau! Zelfs de Telegraaf kopt dat de bruidsjurk weliswaar nu is uitverkocht, maar dat een tweede lading vanmiddag nog online te koop komt. De witte jurk is alleen online te verkrijgen en ik heb het te doen met alle winkelmedewerkers van Zeeman die waarschijnlijk de laatste dagen over niets anders bevraagd worden. Om hen wat te ontlasten besluit ik online eens op zoek te gaan naar een alternatief.

collage-2017-02-23

Ik type op Google -witte, lange jurk- en vergaap mezelf naar de resultaten. Bij LightInTheBox.com vind ik een witte jurk met lange mouwen en kant voor 22,53 euro! En voor wie niet maagdelijk het huwelijksbootje in wil stappen,
deze jurk is er ook in het zwart, roze en wijnkleurig! Even doorklikken en ik spot een jurk uit twee losse delen met blote buik. Het lijkt wel satijn en dat voor nog geen 16 euro!

Bij Bonprix een lange witte zomerjurk met gehaakt topje voor 19,99 euro. Ik staak mijn zoektocht, lange leve de maxi-dress!

Fijn te weten dat er voor ieder budget een trouwjurk te vinden is. Voor alle bruidjes veel plezier met de zoektocht naar kleding naar je smaak en binnen het budget.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s