Koffiezz koffiebonen aan huis

Enige tijd geleden zie ik op mijn Twitter-tijdlijn @Koffiezz voorbij komen. Gemakkelijk online te bestellen koffiebonen in twee smaken en ik klik door naar de site. Ik lees het verhaal van twee koffieliefhebbers die (net als wij trouwens) op zoek zijn gegaan naar lekkere vers te zetten koffie. Of zij daar, in tegenstelling tot ons, wel in zijn geslaagd wil ik graag ervaren. Koffiezz blijkt goed bereikbaar en is enthousiast over een review op Thuisleven. Ik ontvang een koker met een Koffiezz mokje en de twee melanges uit het assortiment: Roast (Intens & Puur) en Crema (Verfijnt & Zacht) in 250 gram. 20160205_100903

Manlief wist van niets en had net een verpakking koffiebonen geopend, dus er gaat wat tijd overheen. Net als onze zoektocht trouwens. Waar we in binnen- en buitenland goed op de reclameborden van restaurantjes hebben gelet en we dan thuisgekomen datzelfde merk koffie wilden drinken met dezelfde beleving, maar dan thuis. En waar we in onze plaatselijke koffiespeciaalzaak overmand door de veelheid aan keus zijn afgedropen.

Eindelijk liggen na een lange dag de meisjes op bed. De koffiemolen maalt en het ruikt verrukkelijk. We hebben de ‘Roast’ aangebroken, we houden wel van een sterke bak. Waar andere smaken wel eens een aarde-achtige nasmaak hebben, ontbreekt dat hier. Ik kan niet anders zeggen dat we er lekker van opknappen. Zelf de visite drinkt tegenwoordig mee met onze koffiebonen. Waar er in het verleden gevraagd werd om extra koffiemelk of water, krijgen we dit keer een “Erh, lekker” te horen na de laatste slok. De ‘Crema’ is niet overdreven romig, maar precies zoals beschreven: fluweelachtig.

De koffiebonen van Koffiezz zijn 100% Arabica en voorzien van een Rainforest certificaat, dat staat voor een duurzame produktie en rekening houdend met mens en natuur. De melanges zijn verkrijgbaar in een proefverpakking met 25 gram koffiebonen, in 250 gram of een kiloverpakking. Naast koffiebonen worden in de Koffiezz shop ook Giftzz aangeboden. Stel zelf je pakket samen of kies uit voorgestelde pakketten. Koffiezz Valentijn pakket.png

Ik kan het niet laten om jullie op het pakket Valentine te wijzen die in de maand februari gratis verzonden wordt met de code valentine. Deze code geldt trouwens voor alle bestellingen met een waarde vanaf 20 euro. Dank jullie wel Koffiezz voor de heerlijke koffiebeleving, het mokje en dat we nu eindelijk na zoveel jaren onze zoektocht kunnen staken!

* Dit artikel is tot stand gekomen in een samenwerking *

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s