Ariel Excel Tabs

Ariel tabsOp televisie ben ik met regelmaat een reclame tegengekomen van Ariel, elke keer weer viel het mij op dat de reclame van Ariel niet alleen informatief is, maar ook nog eens met een waarschuwende blik. Producten als deze zijn namelijk niet geschikt voor kinderen. En alleen al om deze, zeer belangrijke, waarschuwing ben ik fan van Ariel!

Niet veel later komt via Twitter een oproepje voorbij. Testers gezocht voor de Ariel Excel Tabs… Het lijkt bijna te mooi om waar te zijn. Uiteraard reageer ik gelijk en tot mijn verbazing ontvang ik een berichtje dat ik een van de 5(?) winnaars ben die het product toegestuurd krijg. Ter compensatie zouden ze het wel fijn vinden om een review terug te lezen over het product en uiteraard ben ik daar niet te beroerd voor.

Een paar dagen later ontvang ik met de post de verpakking met daarin 13 tabs. Met 4 kinderen liet het ook niet lang wachten tot de eerste was gedraaid kon worden en dus stond binnen 2 uur de wasmachine aan met daarin een tab. De tabs zijn makkelijk uit de verpakking te halen, stevig genoeg om niet gelijk te lekken en makkelijk oplosbaar in het water zodat de was lekker schoon wordt. Niet alleen de was wordt er helemaal fris van, de geur is zo aangenaam en sterk dat de hele bovenverdieping naar Ariel ruikt. Best handig als je een open dag hebt van je woning en je een frisse geur in huis wilt laten hangen…

Ariel Excel Tabs zijn o.a. hier te koop.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s