Trendwatcher by Wendy Kahle- ‘By Loffs’ armband

Op Facebook neem ik deel aan een winactie van Trendwatcher by Wendy Kahle en win ik één van de vijf armbanden van ‘By Loffs embraces woman all over the world’. Een armband met bijpassend tasje die beide origineel handgemaakt uit Nepal komen. In de bijbehorende flyer lees ik dat de glazen kralen zorgvuldig zijn uitgezocht en dat de Nepalese vrouwen kraal voor kraal de armbanden rijgen, lekker thuis in de nabijheid van hun familie.

IMG_4334.JPG

De keuze is reuze bij Trendwatcher en ik word als altijd vriendelijk te woord gestaan. Een vitrine vol glimmende armbanden twinkelt naar me en ik kies voor mijn lievelingskleur paars in combinatie met goud en knalblauw. De kralen zijn gedraaid geregen en ik verwonder mezelf over de strakke manier waarop de kralen geregen zijn. Er zit geen rijgfoutje in. Vanaf dat moment draag ik de armband met plezier. De band lijkt wat elastisch en zit erg prettig. Thuisgekomen tref ik drie jaloerse dochters aan die de armband ook graag willen hebben.

Dat komt goed uit want het is van 24 t/m 26 maart 2016 ‘Secret Sales Days’ bij Trendwatcher. Op Facebook en Instagram zijn al een paar puntjes van de sluier opgelicht. Het betreft een groot aantal geweldige MEGA deals op bekende merken als Engelsrufer en Buddha to Buddha.

Zie ik jullie daar?

Dank je wel Trendwatcher en By Loffs!

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s