TY Beanie Boos, knuffels met GROTE ronde ogen

Waar onze dochters eigenlijk nooit een held of een collectie hebben gehad, breekt de kleuter momenteel alle records. TY Beanies Boos voor en na. Het is begonnen toen ze deze knuffels van haar grote nichtjes kreeg voor haar verjaardag. Ze legde ze ’s avonds naast haar vaste konijnenknuffel in bed. Ik dacht nog dat het kwam omdat ze het van haar GROTE nichten had gekregen, maar dat blijkt niet het geval. Ze pakt ze in dekentjes en neemt haar favoriet van dat moment mee in een klein tasje. Ik geloof haar oprecht als ze weer eens zegt dat ze van ze houdt.20160329_154710.jpg

Inmiddels wordt alles omgezet in TY Beanie Boos en niet alleen voor zichzelf. In een partijtjes hoos de afgelopen twee maanden hebben alle kindjes een TY Beanie Boos van de kleuter gekregen. Ze pikt ze zeer snel uit het grote schap en geeft wel eens per ongeluk een knuffel weg die ze eigenlijk zelf wil houden. Het is fijn dat ze er in verschillende formaten en prijzen zijn. 20160329_145042En wat ik niet gedacht had is dat de Jarige Jetjes er allemaal verrukt van zijn. Blijkt ter plaatse dat deze kindjes er ook al een kleine collectie op na houden en de ouders begripvol reageren. “Oh, bij jullie ook al?”

De eerstvolgende speelgoed-dag zal in de kleuterklas het knuffelgehalte hoog zijn. Laat de Lego en Playmobil maar zitten. Het is maar goed dat het assortiment van TY Beanie Boos zo gigantisch groot is, anders voorzie ik een ruilmarkt opkomen.

Heeft jouw kind een verzameling?

De Ty Beanie Boos worden in beperkte oplage gemaakt, ze hebben een eigen geboortedatum en gaan dus vlot daarna met pensioen. Door de schaarste worden er voor sommige Ty Beanie Boos enorme bedragen betaald. Op de officiële website spot ik een pagina met foto’s van TY-Around-The-World, als dochterlief het maar niet ziet!

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s