Shoplog 1: H&M Mid-season Sale

collage-2017-02-24Online lees ik over winkelen want de kinderbijslag is binnen. Ik ben daar niet zo mee bezig tot ik reclame van H&M voorbij zie komen. Broek & Shirt voor 9,99 euro. Van voorgaande jaren weet ik nog dat er leuke combinaties van te maken zijn. Ik kijk snel online hoe laat de winkel opengaat en om 09.30 uur staan de peuter en ik paraat. In de webshop heb ik een hele rij jurkjes van 4,99 euro gespot en de peuter weet precies wat ze wil.

We laten de meisjes zelf kiezen, dan weten we tenminste zeker dat ze de kleding dragen. Ook schuift er tussen drie zussen veel kleding door, maar ze willen zeker niet alles van de grotere zus in kwestie hebben en dan maken ze er een ander kindje blij mee.

De peuter kiest uit de stellingen van de ‘broek & t-shirt’-aanbieding een strak model jeans uit, die zijn altijd zo lekker in de speeltuin of op de fiets en een fleurig shirt met schommelende kindjes. Dan draaien we twee rekken met jurkjes in de rondte. Mijn oog valt direct op een jurk die juist onze kleuter op het lijf geschreven is, dus na schooltijd kom ik zeker terug. De peuter is zeer uitgesproken en heeft thuis al een strepenjurk gezien, die wordt het. Dan zie ik basics 3=2 en we kijken bij de leggings.
Altijd makkelijk een donkerblauwe en rossige legging die toevallig ook precies bij het strepenjurkje kleuren. En bij deze basics 3=2 hangen meer jurken, de lichte jurk met neonvormpjes is ook fris en fruitig. Ook deze jurk past bij beide leggings.

Even vragen of er nog zomerjassen zijn, die zie ik zo snel niet. Wel bodywarmers, maar die dragen de meisjes eigenlijk nooit. Ach gut, een vlinderjas met capuchon met heel subtiel wat lichtroze. Ter plaatse passen en goedgekeurd door de peuter.
Al lopende naar de kassa trekt dochterlief een jurk met precies hetzelfde motief uit het rek. Een teken dat ze het echt mooi vindt dus. Voor deze hele berg zomerkleertjes inclusief jas blijven we ruim onder de 50 euro en thuisgekomen blijkt alles nog eens te passen ook. Dat hebben we goed gedaan en de kleertjes matchen onderling.

20160408_102244Snel de kleuter uit school halen …

Advertenties

2 comments

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s