#review Roamler (met Invites te geef)

roamlerBen je kritisch, geef jij graag je mening en heb je een smart-phone? Dan is Roamler misschien iets voor je. Via de applicatie van Roamler kan je betaalde bezoeken afleggen in winkels en bedrijven. Ook zijn er op regelmatige basis XP’s te verdienen met leuke foto-opdrachten. Eigenlijk is het een hele, vrolijke community.

“Teken een nar op papier, maak er een foto van en verzin er een leuke Middeleeuwse grap bij” is de laatste opdracht die ik heb uitgevoerd. Als mijn inzending wordt geaccepteerd ben ik weer wat gestegen binnen mijn Level. Ieder Level komt met meer opdrachten en hogere vergoedingen. Wanneer je een opdracht accepteert dan krijg je twee uren de tijd om deze uit te voeren. Lukt dat niet dan wordt de opdracht weer vrijgegeven aan andere Roamlers. Mocht er iets tussen komen, dan kan je de opdracht ook annuleren. De opdrachten verschijnen in je menu op basis van een vooraf in te stellen afstand. Ook kan je onderweg in je app. kijken of er een opdracht in de buurt is. Bijvoorbeeld in een tussen-uur of tijdens je lunchpauze. Ik kijk in het bijzonder uit naar het volgende level omdat ik dan samen met de peuter een boodschapje op kan halen voor een bewoner in een verzorgingshuis.

De opdrachten zijn veelzijdig. Zo ben ik al bij een Telecom winkel geweest om mijzelf te laten informeren over interactieve televisie, checkte ik in een supermarkt en bij een drogist de voorraad van een aanbieding, ben ik op zoek gegaan naar merken deurmatten bij kleine zelfstandige ondernemers en vond ik een buitenaards wezen in het straatmeubilair.

Alleen op basis van een Invite (uitnodiging) kan je lid worden van Roamler. Dat treft want Tom en ik zijn actief Roamler lid en hebben bijna de status bereikt waar we Invites weg mogen geven. Voordat je nu overactief reageert onder dit blog met een geldig emailadres en de regio’s waar je bezoeken af kunt leggen, is het raadzaam om eerst even de site te bezoeken en je vooraf in te lichten. We zijn natuurlijk op zoek naar actieve Thuisleven lezers die gemotiveerd mee gaan doen aan onze Roamler-community. Wij ontvangen, net als jij te zijner tijd, een percentage (2%) van je verdiensten. Dat je trouwens simpel, op ieder gewenst moment, uit kunt laten betalen via Paypal.collage-2017-02-25

Deze Invites-actie is doorlopend. Op het moment dat we weer Invites weg mogen geven, nemen we een kijkje tussen de reacties. We blijven graag op de hoogte van jullie Roamler ervaringen. Het zou helemaal leuk zijn als één van onze genodigden ook hier zijn Invites weg wil geven.

Roamler is een internationaal opererend bedrijf en geeft de uitbetalingen door aan de fiscus.

Advertenties

29 comments

 1. Leuke blog! Ik ben zelf heel actief met Roamler en geniet er erg van 🙂 ik verdien tussen de 300-400 per maand…

  Volgens mij geeft Roamler de uitbetalingen juist niet door aan de fiscus!

  Liked by 1 persoon

 2. Hoi,

  Heb je ook al van smarspotter gehoord?? Net zoiets, en ook super leuk. Ik heb nog geen invite voor roamler, maar zou hier ook graag aan gaan deelenemen. Heb jij nog een invite toevallig.

  Groetjes Ruth

  Liked by 1 persoon

  • Hoi Ruth, ik ben sinds vandaag op pad voor Smartspotter.
   Het bevalt half en half.
   Stuur je een p.b. via Facebook met je emailadres dan stuur ik je een Invite voor Roamler.

   Groetjes Linda

   Like

  • Hoi Liesbeth, wat doe je voor mystery shoppen? Lijkt mij ook erg leuk om te doen.
   Ik wil je wel een invite geven voor Roamler, daarvoor heb ik je mailadres nodig.
   Janneke

   Like

 3. Hoi, als je nog een invite hebt zou ik ook graag mee willen doen aan Roamler 🙂 Omgeving Utrecht/Amersfoort/Apeldoorn/Deventer. Kom in verschillende steden. Groetjes!

  Liked by 1 persoon

 4. had er nog nooit van gehoord. Duidelijke site. Ik zou gaan roamleren in Noord brabant, omgeving eindhoven. Volgens mij zijn vergoedingen tot 1500€ op jaarbasis toegestaan bij de fiscus.

  Liked by 1 persoon

 5. Ik zou graag willen gaan roamleren in de regio Haren, ten zuiden van Groningen. Ik mag graag buiten zijn, en dit lijkt me een leuk extraatje tijdens het mountainbiken. Een uitnodiging is van harte welkom

  Liked by 1 persoon

 6. Ben mysterjeshopper geweest. Niets voor mij. Hahaha. Kan begrijpen dat je dit best leuk vind. Maar ik vond de druk toen niet leuk en moest een verslag schrijven zonder spellingsfouten.

  Liked by 1 persoon

 7. Wat leuk! Van Roamler had ik nog nooit gehoord. Ben heel erg benieuwd, dus mocht je nog een invitecode hebben, houdt ik me aanbevolen. 😉
  Woon in Den Bosch.
  Hou altijd wel van enquetepanels en heb afgelopen week mijn eerste mysteryvisit bij een winkel gedaan, dus lijkt me leuk!

  Liked by 1 persoon

 8. Ben erg benieuwd naar Roamler, Smartspotter een tijdje gevolgd maar daar kon ik mijn draai niet in vinden. Roamler lijkt me veel toegankelijker. Zou graag een invite ontvangen. Omgeving Steenwijk/Wolvega

  Liked by 1 persoon

 9. Hallo,

  Ik ben echt al lang op zoek naar een invite! Ik werk in de omgeving Leuven. Zou iemand mij misschien een invite kunnen sturen?

  Groetjes,
  Fien

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s