Gratis aan te vragen: Ouders van Nu schooltas

Gaat jouw kind (bijna) naar de basisschool? oudersvannu schooltasVraag dan de gratis Ouders van Nu schooltas aan! Vul je volledige gegevens in en haal de tas vol cadeautjes op bij een Bruna-winkel bij jou in de buurt.

Daarnaast ontvang je wekelijks de WoeDoeMail (doe-tips voor de woensdagmiddag), ieder kwartaal de Ouders van Nu Schoolkind groeikalender en wekelijks de Ouders van Nu nieuwsbrief.

Op de website Oudersvannu.nl kun je als bezoeker de Schooltas gratis aanvragen. De Schooltas kun je aanvragen voor je eigen (kind)eren in de leeftijdscategorie 3,5 tot en met 12 jaar. Na aanvraag, ontvang je per mail dan wel per post een ophaalkaart, waarmee je de Schooltas kunt ophalen. De inhoud en de waarde van de Ouders van Nu schooltas kan variëren.

Onze mening: De tasjes zelf zijn erg handig voor onderweg, met gym of bij zwemles. In onze tasjes zaten vorig jaar leuke (kleur)boekjes, tijdschriften en samples. Het is zeker de moeite waard om op te halen.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s