Ippies sparen

ippies-social-share-2016Tegenwoordig bestelt iedereen wel eens wat online via een webwinkel. Als ik naar mijzelf kijk koop ik ondertussen denk ik meer online dan in een fysieke winkel. Winkelen is dan ook niet mijn favoriete bezigheid en online winkelen vind ik wel handig. Fijn om het in mijn eigen tijd en thuis op de bank doen. En wat niet goed is stuur je zo weer terug! De bezorgdienst van PostNL komt bij ons in de straat meestal tussen 18:00 en 21:00 uur ’s avonds. Dan zijn we toch meestal wel thuis, dus hoef ik bijna nooit pakjes bij de buren op te halen.

Een leuke bijkomstigheid is dat je bij online winkelen vaak ook Ippies kunt sparen. Ondertussen zijn er ruim 2000 winkels aangesloten bij Ippies. Ippies geeft ontvangen commissies terug aan de consument in de vorm van Ippies. Je gaat via www.ippies.nl naar een aangesloten webwinkel. Zodra je een aankoop hebt gedaan worden je Ippies op je persoonlijke account bijgeschreven.

Eén Ippie is € 0,01 waard. Het verschilt per webwinkel hoeveel Ippies je per bestede euro of per bestelling krijgt. Die gespaarde Ippies kan je inwisselen voor cadeaus, cadeaukaarten, tickets of je schenkt het aan een goed doel.

Wil je extra Ippies sparen dan kun je je aanmelden voor een panel. Je krijgt dan af en toe via de e-mail een uitnodiging voor een onderzoek. Zodra je het onderzoek hebt afgerond ontvang je hier ook Ippies voor.
En nodig je vrienden uit om Ippies te gaan sparen en jij ontvangt als beloning Ippies. Zo kan het sparen hard gaan.

Het overkwam mij alleen nog al eens dat ik wat besteld had bij een webwinkel en pas achteraf bedacht dat ik vergeten was via Ippies in te loggen. Zo ben ik bijvoorbeeld vergeten in te loggen toen ik een paar maanden geleden een weekendje weg bij Roompot boekte. Zo ben ik toch behoorlijk wat Ippies misgelopen. Sinds kort hebben ze daarom de spaarhulp. Deze spaarhulp kun je installeren. Zodra je een bezoek brengt aan een webwinkel waar je Ippies kunt sparen krijg je een melding. Door op deze melding te klikken activeer je Ippies Sparen en zo loop je nooit meer Ippies mis!

Ik ben weer aan het sparen voor een cadeaukaart van Bol.com … En waar gaat u voor sparen?

Advertenties

One comment

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s