Review: Pritt- create your magic castle 4+

collage-2017-02-28“Wat een klein pakje”, was het eerste dat mijn zoon zei toen hij het aannam. En het is ook niet groot, maar het kasteel wat je uiteindelijk krijgt is best aardig van formaat.

Inhoud: lijmstift 11 g, voorgesneden bouwplaten, knutselmaterialen en instructieboekje. Voor kinderen vanaf 4 tot 99 jaar.

We zijn samen begonnen met het uitpakken en de delen los te halen van het voor geperforeerde papier. Het papier is lekker dik zodat je het ook gemakkelijk kan vouwen en plakken. Maar mijn zoon haakte al vrij snel af omdat hij het meegeleverde boekje niet snapte. Ik moet toegeven dat de beschrijving niet echt heel gemakkelijk is. Maar voor een kind van 9 moet het wel lukken. Aangezien die van mij 6 is en toch liever iets stoerders doet dan een prinsessenkasteel bouwen met zijn mama, ben ik zelf aan de slag gegaan. Mijn dochter van 3 heeft zitten toe kijken, want als ik die haar gang laat gaan dan ziet het kasteel er straks uit als een prop rosé papier.

Ook voor mij was het nog best een gepriegel en goed uitzoeken wat ze nu precies op elkaar geplakt wilde hebben en hoe. Maar gelukkig had ik de verpakking bewaard en kon ik daarop wel goed zien hoe bepaalde delen gevouwen moesten worden, Het resultaat is precies zoals op het plaatje geworden.

kasteelOp de school van mijn zoon werken ze met thema’s en op het moment is dat sprookjes, dus dit kasteel krijgt op school een mooi plekje. Het is geen kasteel om lekker mee te spelen, vooral niet door die rauwdouwertjes van mij. Die kan ik beter een bak lego geven, dat scheurt minder snel.

Maar we hebben een fijn uurtje zitten priegelen met een heel alleraardigst kasteel als resultaat. Ik ben benieuwd wat de juf ervan gaat vinden.

Verschillende prijzen – verschillende winkels
Ik heb deze set bij verschillende (web) winkels zien liggen (staan) met flinke prijsvariaties.  €12,52 bij bol.com,bij  Officeknallers voor €4,99 en de goedkoopste bij Pipoos hobbywinkel voor €3,48. Deze laatste is een actie prijs, normaliter kosten ze daar €6,95

Advertenties

7 comments

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s