Exota citroen

exota1Een paar dagen geleden ontving ik een ronde koker. In die ronde koker zat een kaartje en een blikje Exota om te testen. Dat is pas leuke post!
Zoals ik al eerder eens gelezen heb is Exota vooral lekker als het koud is, dus het blikje gaat de koelkast in. En daar stond hij dan… Tot ik vandaag de koelkast schoon ging maken en ik het blikje zag. Best stom dat ik het in zijn geheel ben vergeten, maar het goede nieuws is dat hij geheel koud is. Het blikje gaat gelijk open en, nadat ik een foto gemaakt heb, wordt geproefd.exota2

Een drankje voor de zomer, zo zou ik het zelf omschrijven. Koud is het drankje inderdaad heerlijk verfrissend. Mijn zoontje is ook erg nieuwsgierig en hij drinkt een paar slokjes mee. Zijn duim gaat omhoog en hij vind het lekker! Ik sluit me er geheel bij aan, het is echt een heerlijk drankje. Ondanks de nodige suikers in het drankje is het geen suikerbom in je mond.

Citroen-750-mlIjskoude Exota geeft je dat instant zomer gevoel. Het openen van de beugelfles geeft het unieke ‘plop’ geluid en zorgt voor een extra verfrissend gevoel. Exota is een ambachtelijk vervaardigde limonade die verkrijgbaar is in acht smaken en kleuren: Cola, Sinaasappel, Priklimonade, Pompelmoes, Citroen, Mandarijn, Grenadine en Pink. Exota is zeer geschikt als basis voor een overheerlijke cocktail of mixdrank. De smaak zacht, fris prikkelend, eerlijk en niet te zoet. De look: bijzondere retro beugelflessen.
Inmiddels zijn er ook handige blikjes voor onderweg.

Informatie bij: www.exotafrisdrank.nl

Voedingswaarde Per 100 g
Energie 34kcal – 142kj
Vetten 0 g
Waarvan verzadigde verzuren 0 g
Koolhydraten 8.5 g
Waarvan suiker 8.5 g
Eiwit 0 g
Voedingsvezels 0 g
Voedingsvezels 0 g
Zout 0 g

*Voor deze review kreeg ik een blikje Exota citroen opgestuurd.*

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s