Review: VSM oogdruppels met blauwe bes

VSM stuurt ongeveer 3 weken geleden een hele mooie doos met verzorgingsspulletjes met de vraag of ik de oogdruppels voor ze wil testen. Ze sturen Calendulancreme, Derma wondgel en Oogdruppels met blauwe besextract.  Ik woon vrij landelijk, mooie  weilanden met koeien vlakbij en ook nog eens in een nieuwbouwwijk. Uitgelezen kans dus om te kijken of die oogdruppels doen wat ze zeggen.13612293_10208278394051918_1709947695437014167_n

Op het doosje staat netjes waar het voor bedoelt is, namelijk voor vermoeide, gezwollen en geïrriteerde ogen. Ik heb twee kinderen dus ja, soms ben ik moe. Gezwollen ogen heb ik volgens mij niet, dus dat kan ik niet testen, maar geïrriteerd zijn ze soms wel. Pijnlijk branderige ogen met soms flink wat tranen die stromen als ik op de fiets zit. Ik heb dan altijd het idee dat anderen dat zien en denken waarom huilt die mevrouw?

Drie weken geleden ben ik begonnen met een paar keer per dag druppelen. Er zit 15 ml in het flesje en na opening mag het 3 maanden worden gebruikt. Maar ik denk dat ik het flesje tegen die tijd wel op heb. 13680800_10208278393531905_8924884914091087988_nDe blauwe bes verzacht je ogen en de natriumhyaluronaat hydrateert je ogen. Het voelt fris aan en het is gemakkelijk te doseren. Omdat het zo’n klein flesje is kan je het gemakkelijk meenemen, naar je werk of als je de buitenlucht ingaat. Vooral als je last hebt van pollen is het fijn. Ik heb voornamelijk last van branderige ogen als ik fiets, want hier in de nieuwbouwwijk zijn de straten nog niet af. Het zand vliegt je om je oren en in je ogen. Nu het wat lekkerder weer wordt is het helemaal erg, zit ik steeds in mijn ogen te wrijven. Maar met een paar druppels heb ik mijn ogen weer schoon en vooral fris. Ik vind het fijne frisse druppels die verzachten. Zo hoef ik minder te wrijven en heb ik ’s avonds minder branderige ogen.

De werkzame stoffen zijn niet chemisch, ik wil geen troep in mijn ogen druppelen. De blauwe bes bevat een hoge concentratie anthocyaninen, de kleurstof in de blauwe bes. Dat verlicht de vermoeide ogen en draagt bij aan het herstel van een gezonde oogfunctie. Het hyaluronzuur is van nature in je lichaam aanwezig en hydrateert. Deze druppels zijn vanaf 0 jaar gebruiken, dus ze zijn erg zacht. Ook mensen met gevoelige ogen of contactlensdragers kunnen het gebruiken.

Mijn ogen zijn na 3 weken rustiger en minder geïrriteerd. Ik ben benieuwd, als mijn flesje straks op is, of ik weer meer last krijg. Als dat zo is weet ik die druppels wel weer te vinden bij kruidvat voor €8,95. Misschien dat ik dan wel even een kortingsactie afwacht want echt goedkoop zijn ze niet.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s