Review: Scoot-and-ride

Met drie dochters op een rijtje passeren hier heel wat loopfietsen, driewielers en steppen de revue. In het blog van de winactie Juni werd merenmalen verzocht om een review van een loopfiets en ik dacht direct aan de Scoot-and-Ride van onze jongste. Geschikt voor 2-5 jaar heeft ze hem al ruim twee jaar intensief in gebruik en zij niet alleen trouwens. Het is een step- én loopfiets ineen. Van hetzelfde merk zijn inmiddels ook variaties te koop voor 1+ met een dubbel achterwiel voor de kleintjes of een 2in1 scooter tot 8 jaar met een standaardje.

Met de schuifknop onder het stuur is het stevige frame te draaien met een duidelijk hoorbare en voelbare KLIK tot een step of juist de loopfiets. Het draaimechanisme is nog steeds als nieuw en er zit geen speling in. Het stuur heeft dikke handvatten en dat vindt onze laminaatvloer erg prettig. Het zadelgedeelte schijnt prettig te zitten en het stavlak van de step is breed genoeg voor kindervoeten. De roze details maken het voor het oog van deze prinses tot een prachtig geheel en ze trekt veel bekijks op straat. De prijs is zeker in verhouding tot de kwaliteit erg gunstig. Het enige nadeel dat ik kan verzinnen is dat de kleine kinderhandjes het frame zelf niet kunnen draaien, daar hebben ze hulp bij nodig van grote-mensen-handen. De banden kunnen niet lek en zijn na al die jaren nog niet gesleten. Het stuur is verstelbaar, dus de Scoot-and-ride kan nog een beetje meegroeien met dochterlief.
Aangezien beelden meer zeggen dan woorden een YouTube filmpje.
De Scoot-and-ride is o.a. hier online te koop in verschillende maten en kleuren.
/Lmcmr
Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s