Lenor Unstoppables

9115376255006Wat zijn het eigenlijk? Dat vroeg ik mij af toen ik het proefzakje in handen had. Ook bij het lezen het zakje kwam ik er niet goed achter waarvoor het nu diende. Is het een wasmiddel, een wasverzachter, of nog iets anders? Ik waagde er een zoektocht op internet aan. Op sites van supermarkten en drogisterijen vind je dit product onder de wasverzachters. Maar op de site van Lekker in het Leven vond ik een productomschrijving en een stapsgewijze beschrijving van hoe je dit product gebruikt:
Lenor Unstoppables geeft je wasgoed tot wel 12 weken een onweerstaanbare frisheid bij bewaring in je kledingkast. De geconcentreerde geurboosters draaien de gehele was mee waardoor de vezels van het wasgoed diep doordrongen worden met de heerlijke geuren.
1. Gooi de geurboosters in de trommel
2. Voeg je wasgoed en wasmiddel toe
3. Voeg Lenor wasverzachter toe
Hier werd mij duidelijk dat het dus een derde product is wat je aan je was kunt toevoegen, speciaal gemaakt voor een heerlijke geur aan je wasgoed.
Maar eigenlijk vind ik dat mijn wasgoed ook schoon en fris uit de wasmachine komt met alleen een wasmiddel en wasverzachter. Ook deze 2 middelen zijn in lekkere geuren verkrijgbaar. Heeft het dan nog toegevoegde waarde? Eerlijk is eerlijk… het ruikt echt wel lekker.
De Unstoppables zijn verkrijgbaar in 5 onweerstaanbare geuren:
Fris: Fris met citrus aroma en zoete achtergrond noten
Passie: Fruitig met elementen van Jasmijn, rode bessen en perzik
Luxueus: Rijk met krachtige vanille elementen
Euforie: Elegant met accenten van appel en peer met rijke vanille ondertonen
Lente: Weelderig met bloemige aroma’s en fruitige accenten

Pluspunten:20160812_092136
+ Om dat het een vaste vorm heeft knoeit het niet bij gebruikt
+ Mooie, vrolijke en aansprekende verpakking
+ Het ruikt lekker

Minpunten:
– Heeft het een toegevoegde waarde naast het gebruik van een wasmiddel en/of wasverzachter
– De prijs; het is te koop bij supermarkten en drogisterijen voor zo rond de € 7,49 voor een flesje van 275 gram. Het advies is om 18 gram per wasbeurt te gebruiken, dus goed voor ongeveer 15 wasbeurten. Dat komt neer op ongeveer € 0,50 per wasbeurt.

Of ik dit product na dit proefzakje zal kopen? Nee, ik vind de prijs echt te hoog en de toegevoegde waarde voor het wasgoed te laag. Ik houd het bij wasmiddel en wasverzachter.
Heeft u de Lenor Unstoppables al eens geprobeerd? Wat vindt u ervan?

Advertenties

2 comments

  1. Ik vind het ook absurd duur, maar zie wel de toegevoegde waarde. Bij mij hangt de was op zolder aan de lijn te drogen en als het windstil is, komt er weinig frisse lucht door het kleine raampje en gaat de was ontzettend stinken. Met dit spul niet (ik heb ook wat proefzakjes getest). Voorlopig koop ik het echter niet, omdat het zo duur is.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s