Ditverzinjeniet: Prik ik heb je (KipiK)

egel2Mensen die mij kennen weten inmiddels wel dat ik, met een achtergrond als ingenieur, dol ben op handige, intelligente oplossingen voor alledaagse probleempjes. En als ze er ook nog eens geinig, ingenieus, modieus en/of chic uitzien, dan ben ik helemaal geïnteresseerd. Dus toen ik van Ditverzienjeniet een KipiK aangeboden kreeg om te reviewen, kon ik geen nee zeggen. Het vernuftige dingetje, is de ideale oplossing voor een eeuwen oud probleem. Namelijk het alom bekende “prikker-probleem”. Jullie kennen het vast wel. Je krijgt visite en je hebt net wat worstjes in stukjes gesneden of blokjes kaas gemaakt. Of misschien houd je meer van het gezonde en heb je gekozen voor fruit en gesneden groeten. Hoe dan ook, nu trek je een lade open en haalt daaruit het doosje met prikkers. En nu heel eerlijk, hoeveel van jullie hebben of dit doosje al eens laten vallen, of bij het steken van de prikkertjes in een glaasje een enorme bende gemaakt? En wie al vaker dan één keer? Nou ik ben niet de meest onhandige, maar dat gedoe met die prikkers vind ik meestal maar niets. Het gaat om de een of ander manier altijd fout.

Om nog maar niet te spreken over het gehannes als iemand egel1een prikker uit het prikkerglaasje wilt nemen. Je trekt er eentje uit en hoppa de hele tafel ligt onder. En dan moet iemand er weer met z’n handen aanzitten om ze terug te plaatsen, wat het hele concept van een hygiënische prikker gebruiken om niet met je vingers aan het eten te zitten een beetje tegenwerkt. Kortom, het is een vervelend probleem waar de ingenieurs/product designers van LIB éditeur d’ idées nu eindelijk een permanente oplossing voor gevonden hebben. Namelijk in de vorm van de KipiK Egel Prikkerhouder. Het is een prachtig, van hoogwaardige materialen gemaakt, fruitschaal/kaasplank ornamentje dat ervoor zorg dat je nooit meer een prikker-probleem hebt. Je steekt zijn rug vol met de bijgeleverde prikkertjes (of prikkers uit de winkel, als ze op zijn) en hangt hem over de rand van je schaal of kom. De prikkertjes zijn door de gekromde rug van het kunstmatige beestje gemakkelijk toegankelijk zonder al het risico op een ongepland mikado festijn over je tafel. En met het guitige snuitje, is hij gegarandeerd een prima ijsbreker mocht de conversatie met de schoonfamilie niet helemaal lopen zoals gepland. Kortom voor het luttele bedrag van €21,95 kun je bij Ditverzienjeniet.nl ook zo’n handige gadget in huis halen die je feestjes beestachtig zullen verbeteren.

* Voor het schrijven van dit artikel hebben wij een review-exemplaar ontvangen *

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s