Smart Games Bunny Boo – Think outside the box!

 • Spellen voor één spelerkl2-510x417
 • eenvoudig te leren
 • logische denkspellen
 • eenvoudig op te bergen
 • kwaliteitsspeelgoed
 • voor alle leeftijden.
  Dat is waar Smart Games voor staat. Kortom… moeten we hebben!
  Bij thuiskomst staat de doos Bunny Boo op tafel. De 6 jarige meid ziet het staan en vraagt of ze ermee mag spelen. Waarom ook niet? Ze pakt de doos, maakt het open, pakt de antwoorden kaart en hoppa alles wordt gemaakt, de slimmerik. Tijd voor de moeilijkere kaarten, even voorzichtig open maken (liefst door een volwassene) en ze kan weer verder spelen.

De kaarten zijn in vier verschillende kleuren:kl3-510x342

 • groen: starter
 • geel: junior
 • rood: expert
 • blauw: master

Bij dit spel draait het allemaal om inzicht. Aan de hand van de kaartjes moet je de blokken en het konijntje op de juiste plek neerzetten. Aan de hand van de kleur-kaartjes kun je je kind op zijn of haar niveau laten spelen. Dat voorkomt de nodige stress, maar verlaagt ook het verveel gedeelte (simpel, makkie, etc.).
Ofschoon het spel gebaseerd is op kinderen in de leeftijd van 2 tot 5 jaar, kan ik me goed indenken dat ook kinderen van wat oudere leeftijd hier moeite me kunnen hebben.

Het is een leuk en uitdagend spel waarbij het kind geheel zelf de opdracht kan maken. Vals spelen zit er niet bij, want oplossingskaartjes zijn er niet. Het is echt een kwestie van zelf maken en ervaren. Mocht je kind niet geheel snappen wat de bedoeling is kun je als ouder erbij zitten en een aantal opdrachten voor doen, daarna kun je het spel samen doen en vervolgens je kind aanmoedigen om het zelf te doen.

Het spel is hier te koop.

Met Bunny Boo kunnen jonge kinderen de fascinerende wereld van 2D-en 3D-ruimte verkennen. Los de 60 opdrachten op of speel gewoon met de blokken en leer begrippen zoals boven/onder, binnen/buiten, zichtbaar/verborgen. Bunny Boo is een van de eerste spellen die je met een kind kunt spelen. 

Kijkt het konijn door het ronde gat of door de ster? Zit het konijn op het gele, het rode of het blauwe blokje? Sommige opdrachten zien er bijna hetzelfde uit. Toch kan de oplossing verrassend anders zijn, naargelang hoe ver de oren van het konijn boven de blokken uitsteken.

Inhoud: blokken, kaarten met 60 opdrachten, boekje met spelregels en oplossingen.

Genomineerd voor Speelgoed van het Jaar 2013 - categorie 0 t/m 2 jaar
Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s