Lalandia en Legoland Billund

Wie is er niet groot geworden met Lego Duplo en daarna de kleine legosteentjes. Tegenwoordig ook nog de keuzes uit de thema’s die ze geproduceerd hebben. Echte Lego speciaal voor meiden, de Lego Friends met een heel verhaal en voor de stoere jongens Lego Ninjago of Lego City en nog vele andere thema’s. Hier zijn de kinderen er helemaal dol op en wordt er voor verjaardagen, Sinterklaas en/of Kerst om Lego gevraagd

Ons leek het dan ook heel erg leuk om eens een legopark te gaan bezoeken en dus begon het plezier al vroeg dit jaar bij het uitzoeken van de vakantie.Waar willen we graag heen? Er moet wel wat te doen zijn voor de kinderen en we willen eens een ander land gaan ontdekken. Ook Legoland bleef in ons achterhoofd. Wij kwamen uit bij het park Lalandia Resort in Denemarken. Waar echt van alles te doen is en het is op loopafstand van Legoland. En vind je het niets om dat hele stuk met de auto te rijden, ongeveer 750 km vanuit het zuiden des lands, dan is het vliegveld op loopafstand van het vakantiepark en Legoland. Bij Legoland is er ook nog een Hotel Legoland met themakamers.

Lang hebben we dus ook niet hoeven denken en we hebben een super huisje geboekt bij het dichtbij gelegen vakantiepark Lalandia. Het grote aftellen kan beginnen. Op internet werden alle websites die we konden vinden eens goed bekeken en ook op Youtube was er genoeg te vinden. De kinderen hadden er helemaal zin in. Je kunt bij dit park kiezen hoelang je wilt blijven en je vakantie ook verdelen over meerdere plekken in Denemarken.

Op 21 augustus was het zover, om 3 uur ’s nachts de auto in en op naar Denemarken. De reis verliep voorspoedig en om 11 uur konden we al inchecken bij ons verblijf. Het huisje was nog niet gereed maar we kregen onze polsbandjes al. Hiermee konden we het zwembad en binnenspeeltuin van Lalandia alvast bezoeken. En op pad naar een safaripark of Legoland. We hebben dus snel een hapje gegeten en zijn toen op weg gegaan naar Legoland. Het was een minuut of 10 lopen dus geen problemen met parkeren en geen rijen aan de kassa omdat we al polsbandjes hadden.

Hier hebben we dus al heerlijk op ons gemak rond gelopen en de kinderen hebben de ogen uitgekeken want wat cool al die grote Lego poppen. En ze kan nu echt op de foto met haar Lego Friends, een meisjesdroom die daar uitkwam. Heerlijk om je dochter zo te zien genieten. Deze
vakantie hebben we dus ook een aantal dagen de tijd genomen om nog meer legodromen uit te laten komen en hebben we alle attracties kunnen uitproberen en ook nog zo vaak als we wilden. Wachttijden vielen reuze mee en Ninjago world hebben we dan ook vaak bezocht. Wat was dat een leuke attractie voor zowel ons als onze zoon en dochter.

Mocht je nog niet weten wat je volgend jaar in vakantietijd wilt gaan doen. Wij hebben genoten en kunnen het park waar wij zaten aanraden. Geweldig in combinatie met Legoland en voor de kinderen helemaal super. Ze zijn er nu nog steeds niet over uitgepraat. Wil je meer informatie, stel gerust je vraag in een reactie.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s