Fred & Ed nieuwe bakprodukten i.s.m. Home Made

Fred & Ed spreken hier thuis erg tot de verbeelding: “Zijn het echt twee mannetjes?” Helemaal sinds wij de dubbelpasta op brood knijpen en gesteld wordt dat je met deze tube niet kan knoeien. Nu hebben wij één dochter met talent, dus ik zeg gekscherend “Ik ga Fred en Ed een brief schrijven, dat er met deze anti-knoei-dop wel geknoeid kan worden.” (Lees de tube aan je brood met boter afvegen)
Prompt brengt de pakketbezorger daags later een doos met de nieuwste bakprodukten van Fred & Ed. Samen met Home Made zijn er (meergranen) pannenkoekmixen uitgebracht en Kleurenpret cakejes en Kleurenpret koekjes.

De knoeier is jarig en ze mag haar verjaardags-maaltijd uitzoeken: Pannenkoeken van Fred & Ed! Ik kies de meergranen variant, een bron van vezels door de toegevoegde havervezels lees ik op de verpakking. In de doos vind ik een mooi sjabloon voor de poedersuiker (spaar ze alle 6) en ik volg de vier stappen voor de bereiding. Ook haar zussen zijn de hemel te rijk. Ik bak een hele stapel en voor het eerst in mijn pannenkoek-bak-carriére lukt zelfs de eerste pannenkoek met dit beslag! Papa versiert als altijd de pannenkoeken. Dit keer geen Piraat met ooglapje van stroop maar de dames willen een duimpje van poedersuiker. De knoeier kan het zelf. Ze smullen ervan en vergeten helemaal de knijpstroop. Ik offer mezelf graag op om deze te testen. De stroop is dunner dan ik gewend ben en smaakt niet zo zoet, meer zoals de stroop vroeger smaakte, heel authentiek. Een blijvertje wat mij betreft.

De Kleurenpret cakejes en de Kleurenpret koekjes staan nog even in de kast tot de Herfstvakantie. Mocht je twee produkten van Fred & Ed kopen dan kan je met een foto van je kassabon een code opvragen om een tas met naam voor 9,95 euro te hier bestellen. Iedere maand kan je met je mooiste creatie op de Facebookpagina van Fred & Ed een prijs winnen. Daarvoor mag je een foto insturen, wij dingen niet mee want

* voor het schrijven van dit verslag hebben wij reviewexemplaren ontvangen*

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s