Kwekkeboom Oven Borrelsnacks Rundvlees Bitterballen dankzij Scoupy

Al een tijdje loop ik te dubben over de nieuwe blauwe Ovensnacks van Kwekkeboom. Als Scoupy er een kortingsactie van 2€ tegen aan gooit, kan ik de rundvlees bitterballen niet meer laten liggen. Op zondagmiddag is het dan eindelijk zover en ik verwarm de oven voor. Op de verpakking lees ik dat de zak ongeveer 12 stuks bevat. Nieuwsgierig open ik de zak en het zijn precies 12 bitterballen! Nu komt het erg goed uit dat de oudste een partijtje heeft, want twaalf is bijzonder goed door vier te delen. Het advies luidt om geen bakpapier te gebruiken, dus ik leg ze diepgevroren op het rooster. Eindelijk is de oven voorverwarmd en dan begint het grote wachten. Ik hoef de bitterballen niet te draaien en precies 13 minuten (heteluchtoven) later gaat de kookwekker. Dan is het zaak om de bitterballen 2 minuten te laten afkoelen, onmogelijke vraag van Kwekkeboom.  Ik knijp er wat saus bij en de grote smaaktest vangt aan …

De bitterballen zijn niet geknapt in de oven en zijn lekker knapperig. De vulling bevat rundvlees, dat zien en proeven we terug. Kortom een groot succes. Nu de reclamefolders in de gaten houden, want ik vind de prijs van 3,89€, ondanks de kwaliteit, toch wat fors. Gelukkig ga ik niet over andermans portemonnaie en wil ik de Kwekkeboom Oven Borrelsnacks Bitterballen met Rundvlees van harte aanbevelen!20161030_155745

‘Krokant uit de oven, verrassend eenvoudig!’ staat op de achterzijde van de verpakking. En dat wordt waargemaakt door Kwekkeboom. Deze Oven Borrelsnacks van Kwekkeboom kunnen ook in de airfryer bereid worden. Let op: dit produkt is niet geschikt voor de frituurpan. Kwekkeboom zelf heeft nog een kortingsactie van 2 euro lopen op de groene Oven Maaltijdsnacks Croquetten. De rundvlees variant ligt al klaar in onze vriezer! Neem voor het assortiment Ovensnacks een kijkje op de site van Kwekkeboom.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s