Made at the Harbour – Haaraccessoires

haar1Ben je op zoek naar leuke haaraccessoires voor je baby of je kleine grote meid?! Bij Made at the Harbour ben je aan het juiste adres. De hele collectie haaraccessoires is HANDGEMAAKT! Als ik met dit in mijn achterhoofd de webshop eens nader ga bekijken dan krijg ik daar alleen maar bewondering voor.
Er zijn diverse haaraccessoires te koop. Op het speldje is een strikje gemaakt of een bloemetje. Ook zijn er speldjes met een dierenplaatje erop. Ook op de haarbandjes zitΒ  een mooi strikje of bloemetje, en er zijn zelfs haarbandjes met Frozen erop. En er zijn diadeems met mooie strikken.
De meeste haaraccessoires zijn dan toch wel roze of er zit roze in, maar ze zijn ook in diverse andere kleuren beschikbaar. Voor elk setje kleren is wel een leuke haaraccessoire te vinden. Leuke, mooie, vrolijke, heldere kleuren. Of met glitters… Het vrolijkt het haar van je kleine meid zeker op!haar3

Van Made at the Harbour ontving ik een pakketje met een aantal speldjes met strikjes en een haarbandje met een strikje. Dit zat leuk verpakt in een vrolijk gekleurd noppenenvelop. Als je bijvoorbeeld op zoek bent naar een leuk cadeautje dan wordt het sowieso al mooi ingepakt. Het zou bijvoorbeeld ook een leuk schoencadeautje voor Sinterklaas kunnen zijn.
Toen mijn dochter de speldjes zag was ze blij verrast en enthousiast. En gelijk moest ik haar haar mooi maken. Dat hebben we dan maar gedaan. En wat bleef ze lang stilzitten! De speldjes zijn kleine eendenbekjes. Dit blijft erg goed in het haar zitten.

haar4Op een dag heb ik het haar van mijn dochter erg mooi gemaakt met invlecht. Ik krijg er eindelijk iets meer handigheid in. Daarbij heb ik nog wat speldjes ingeschoven. Die dag zijn we naar een pretpark/indoorspeeltuin geweest. Aan het eind van die dag zaten de speldjes nog steeds op z’n plaats en nog goed vast in het haar. Het kan dus best wel wat hebben zonder dat je de speldjes snel verliest, wat dus wel het geval is als je bijvoorbeeld speldjes bij de Action of Zeeman koopt.
Het haarbandje blijft op zich heel goed zitten, maar mijn dochter kan er niet met haar handjes van afblijven. Wat wel goed helpt is om dit bandje vast te zetten in het haar met (schuif)speldjes.

Wij zijn dus heel erg blij met deze speldjes en haarbandje en mijn dochter draagt ze graag in haar haar!haar2

Bovendien loopt er nu een leuke actie bij Made at the Harbour: tot januari 2017 betaal je geen verzendkosten! Dus neem gauw eens een kijkje op www.madeattheharbour.nl

* Voor deze blog hebben wij een review-exemplaar ontvangen*

Advertenties

5 comments

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s