Verjaardagsfeest Sinterklaas met ‘Video van Sint”

Van kleins af aan vieren wij thuis de verjaardag van Sint groots. De tafel werd aan de kant geschoven zodat er genoeg ruimte was in de woonkamer, de stoelen kregen een andere plek en de vensterbank werd iets leger gemaakt zodat de koffie, thee en limonade een veilig plekje kregen. Her en der stonden er schaaltjes met pepernoten, chocolade stukjes en strooigoed verspreid zodat we zelfs geen honger hoefden te lijden. Daarna was het wachten geblazen tot opa en oma kwamen, het kon ons allemaal maar niet snel genoeg gaan. Zodra iedereen dan eindelijk gesetteld was moest mijn vader naar het toilet en omdat dat wel even kon duren mochten wij al beginnen met zingen. En elke keer weer werd er op een deur gebonkt alvorens mijn vader terug was en mee had gezongen…video-van-sint

Van stom toiletritueel naar dรฉ oplossing!
De tijd verstreek en wij werden ouder, oma overleed en opa vierde voortaan de verjaardag van Sinterklaas elders. Wel bleven wij als gezin trouw de verjaardag van de Sint vieren alleen gingen we over op surprises. Toen de eerste kleinkinderen erbij kwamen doken we weer terug in ons oude patroon, tot ik het “toiletritueel” van mijn vader niet meer leuk vond. Ik ging eens op zoek naar andere oplossingen en 3 jaar geleden vond ik de perfecte oplossing. Namelijk de Video van Sint. Deze download en/of DVD is online te bestellen, afhankelijk van wat je besteld hangt daar een prijskaartje aan. Zo heb je al een DVD in huis vanaf โ‚ฌ14,95.

Bestelproces
Als eerste maak je een keuze uit het pakket dat je wilt aanschaffen. Zo kun je kiezen voor een download, een DVD of een DVD รฉn Download. In de tabel op deze site kun je de voor- en nadelen van de 3 opties bekijken, ook kun je vanaf hier de gekozen optie bestellen.
Nadat je een keuze hebt gemaakt vragen ze om een paar gegevens (naam, leeftijd, generatie, hobby’s, eten en opvoedtips) van de personen die op de DVD en/of download. Schrik niet, want niet alles is verplicht, ben je bijvoorbeeld niet fotogeniek dan sla je het uploaden van een foto over en komt er een illustratie voor in plaats. Zodra je alles ingevuld hebt is het zaak om even alles te controleren, zo let ik zelf sinds 2 jaar geleden op dubbele dingen. Twee keer achter elkaar horen niet meer om je nagels bijten was namelijk niet zo’n succes. Heb je alles gecontroleerd kun je een stap verder gaan in het bestelproces. Hier kun je aangeven of je nog extra’s bij de download en/of DVD wilt bestellen en daarna ga je door naar je persoonlijke gegevens en het betaalproces. Deze laatste twee stappen zijn echter vrij snel doorlopen. Zodra je betaald hebt zal de bestelling in behandeling worden genomen, mijn ervaring was een zeer vlotte afhandeling (binnen 2 – 3 dagen had ik alles in huis zowel per mail als per post).

video-van-sintTerugkomend op onze feestje
Zoals gezegd wilde ik wat anders dan het toiletritueel en dat kan perfect met de Video van Sint. Zodra wij nu allemaal bij opa en oma langs komen gaan de kleinkinderen even de post ophalen bij de brievenbus en heel toevallig vinden ze daar elke keer weer een hele mooie en bijzondere envelop. Tijdens de uitgebreide sinterklaas lunch maakt oma de post open en komt er een DVD van Sinterklaas tevoorschijn met een mooie kaart. Op deze kaart wenst Sinterklaas ons smakelijk eten en verteld hij dat zodra we allemaal de buiken vol hebben de volwassenen de tafel af mogen ruimen en de kinderen mogen dansen en zingen op sinterklaasliedjes. Zodra dat achter de rus is gaat de DVD aan en zitten zowel de volwassenen als de kinderen aandacht te kijken naar de tv. Er wordt gelachen, gebloosd maar vooral vol spanning geluisterd naar alles wat voorbij komt. En op het laatste is het dan zover… er wordt verklapt waar de cadeautjes staan. video-van-sintHet gevolg is een stormend groepje kinderen dat naar de plek gaat waar de cadeautjes liggen, of juist gaan zoeken omdat Sinterklaas ze verstopt heeft…

Je bent jammer genoeg te laat! Deze winactie is afgelopen.

Advertenties

25 comments

 1. Wat grappig zeg! Nu de (klein)kinderen het ietjes meer gaan begrijpen gaan we eigenlijk voor het eerst Sinterklaas vieren met veel cadeautjes en veel lekkers ๐Ÿ˜‰ Zo’n video van de Sint zou hier goed bij passen.

  Liked by 1 persoon

 2. Superleuk! Dit jaar voor het eerst weer sinterklaas vieren met ons zoontje. Neefje en nichtje met hun papa en mama en natuurlijk Opa en Oma. Veel cadeautjes en lekker snoepen van de kruidnootjes en al het andere lekkers. Wat zullen de kids het leuk/spannend vinden als sinterklaad een persoonlijke boodschap voor ze heeft!!

  Instagram & twitter:dreatje86

  Liked by 1 persoon

 3. Ons dochter wordt 3 jaar op 9 dec is ieder jaar dubbel feest ๐Ÿ™‚ maar is nu pas dat ze alles rond sinterklaas bewust beleeft ๐Ÿ™‚ tekeningen kleuren , de speelgoed boekjes vol kladden met kruisjes voor ons een heel fijne periode vooral omdat ze ook niet bang is van klaasje en zijn pieten ๐Ÿ™‚

  Liked by 1 persoon

  • Ik kan je maar 1 tip geven, zorg dat slechts 1 persoon de DVD in elkaar zet en ontvangt en pas op de dag zelf de rest hem te zien krijgt. Zo blijft het voor jong en oud een verrassing.
   Ik kijk hem zelf wel elk jaar even ter controle, het zou maar gebeuren dat er ergens een fout in geslopen is… (nog nooit gebeurd overigens).

   Like

 4. Wat een leuk idee zeg, ik zie al vanalles voorbij komen aan inspiratie. Ik zag trouwens ook ergens dat er een app is waarmee je Sinterklaas kan laten opbellen. Ook zo’n leuk idee.

  Liked by 1 persoon

 5. Oh wat super leuk !!! Ik doe dolgraag mee voor mijn knappe dochters. Ik denk echt dat ze met grote verbaasde ogen naar het scherm zullen zitten kijken whahahah. Oh ik zou een camera erbij houden en hun reactie opnemen, zooooo leuk voor later ๐Ÿ˜‰ hier zullen ze extra hard voor zingen bij hun schoen, microfoon en al staat erbij ๐Ÿ˜ Zo schattig dat ze zo in de ban van sinterklaas zijn !

  Liked by 1 persoon

 6. Dat zou een ontzettend mooieverrassing voor mijn kinderen zijn: een persoonlijke boodschap van de Sint. Zo haal je de Sint op pakjesavond toch binnen. Het lijkt mij fantastisch om deze dvd voor mijn kinderen te winnen!

  Liked by 1 persoon

 7. Doe heel graag mee voor mijn meiden.
  We weten hoe leuk de video van Sint kan zijn. Want vorig jaar viel deze pardoes door de bus. Wat een plezier hadden we.
  Daar hopen we dit jaar weer op.
  Maar ja, ik ben Sinterklaas niet……

  Liked by 1 persoon

 8. Jaaaaaa, superleuke actie!! Onze oudste dochter Elisa is 8 jaar en gelooft nog in Sinterklaas. Waarschijnlijk voor het laatste jaar helaas… Daarom zou ik graag dit jaar nog even alles uit de kast willen trekken voor een spetterend Sinterklaasfeest. Met deze dvd gaat dat zeker goed komen!!

  Liked by 1 persoon

 9. Inmiddels zijn de koude en donkere avonden weer aangebroken.
  In huis heb ik gezellig de warme kachel en kaarsjes aangestoken.

  De Sint is weer in het land samen met al zijn Pieten.
  Hierbij is er weer een periode aangebroken waar ik als moeder zo enorm van kan genieten.

  De gezonde spanning bij de kinderen, het sfeertje, dit typisch Hollandse feest.
  Dit is altijd mijn favoriete periode van het jaar geweest.

  Niet alleen mijn kinderen, maar ik zelf ben dol op deze Sinterklaastijd.
  Vandaar dat ik door deze mooie actie van Thuisleven zo enorm werd verblijd.

  Het lijkt mij fantastisch om met mijn gezinnetje van de Video van Sint te mogen genieten.
  Een persoonlijke boodschap van de Sint en al zijn Pieten.

  Nu maar heel hard hopen dat de ThuislevenSint niet stilletjes ons huisje voorbij zal rijden.
  Maar ons met een onvergetelijke videoboodschap zal verblijden.

  Liked by 1 persoon

 10. WAUW!!!!

  Deze papa kan niet rijmen en dichten,
  zonder zijn pen op te lichten.

  Drop drop drop,
  mijn inkt is op.

  Ben je nieuwsgierig naar het kado?
  Maak hem maar open dan zie je het zo! ๐Ÿ™‚

  Verder komt deze papa niet….nou zo gaaf!!!!! Ik ga hem echt wel delen…
  hopelijk mag deze papa zijn gezin blij maken hiermee!!!!! En ik beloof….ik zal geen gedicht erbij maken dan! ๐Ÿ˜€ ๐Ÿ˜› haha.

  Gr Kevin

  Liked by 1 persoon

 11. Ik doe ook graag mee voor ons meisje! Ze is nu 3,5 en begint het echt door te krijgen. Park van Sint in Ouwehand afgelopen zondag was helemaal te gek voor haar. De app waarmee Sint haar belt is ook al favoriet, maar dit zou het kersje op de taart zijn denk ik.

  Geliked, gedeeld, ben al aan het reageren onder blogs, ik heb de site net ontdekt maar vind het nu al helemaal leuk ๐Ÿ™‚

  Liked by 1 persoon

 12. Wat is er nou leuker dan persoonlijk door Sinterklaas toegesproken te worden ๐Ÿ˜€.
  Wat zullen de kids verrast kijken naar de video.
  En wat ik zo ontzettend leuk vind is dat we papa/mama en opa/oma ook nog kunnen toevoegen!!
  Dat maakt het natuurlijk ontzettend leuk.. zo zou Sinterklaas papa er op kunnen wijzen dat niet hij maar mama de baas is ๐Ÿ˜‚.

  Liked by 1 persoon

 13. Dat zou ik superleuk vinden, als ik daar onze kinderen op pakjesavond mee mag verrassen. We hebben nog nooit eerder zo’n persoonlijke videoboodschap van de Sint ontvangen! Ik begrijp dat je er foto’s in kunt verwerken. Nu heeft mijn zoontje afgelopen weekend, 2 dagen achter elkaar, een voortaan verloren. Dat ziet natuurlijk op een foto heel erg apart uit. We moesten er samen erg om lachten. Wat zou hij verbaasd zijn als Sinterklaas dat in zijn videoboodschap verwerkt. En zijn kleine zusje zit sinds kort op dansles. Die zou heel zeker die Sinterklaasliedjes in de video ook kunnen waarderen.

  Liked by 1 persoon

 14. Ik zou deze heel erg graag voor mijn schoonzusje willen winnen ze is al 7 jaar alleen met Sophie en heeft de liefde van gaat leven gevonden. Ze gaan samenwonen hoe leuk zou t zijn dat Sinterklaas dat weet op de video. Hij heeft 3 kinderen. Ze zullen versteld staan denk je niet?

  Liked by 1 persoon

 15. Dit lijkt me erg leuk voor Sinterklaas bij opa en oma samen met de neefjes en nichtjes. Dit zou dan echt een verrassing zijn! Mijn zoontje gaat Sinterklaas nu echt bewust meemaken en is er helemaal vol van. Zou extra leuk zijn omdat hij ook net een zusje heeft gekregen!

  Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s