Dyson Supersonic haardroger

yson-supersonic-haardroger5Ja Dyson heeft weer een nieuw product op de markt. De Dyson Supersonic haardroger!
Zodra je de foto hebt gezien of wellicht kennis hebt gemaakt met deze haardroger in een winkel of op een beurs dan valt het u waarschijnlijk gelijk op dat de Dyson Supersonic haardroger er anders uitziet dan de haardrogers die we gewend zijn. Dit komt omdat Dyson de standaarden op de kop heeft gezet. In plaats van de motor in het lange deel aan de bovenkant te zetten heeft Dyson ervoor gekozen om de motor in de handgreep te plaatsen. Zo is er een andere gewichtsverdeling en en geheel andere vorm dan we gewend zijn.

Toen we gisteren in Maastricht aan het winkelen waren kwamen we bij de Bijenkorf in contact met de nieuwe haardroger. In de Bijenkorf was namelijk een show-tafel ingericht met demonstratie modellen. Zo heb ik ook kennis gemaakt met deze, wederom, fantastische ontwikkeling.
De Dyson Supersonic haardroger is makkelijk in gebruik met slechts 4 knoppen. Het apparaat is in 3 nauwkeurige snelheden in te stellen: Snel drogen, normaal drogen en stylen. Er zijn maar liefst 4 nauwkeurige temperatuurinstellingen: 100°C Snel drogen en stylen, 80°C Normaal drogen, 60°C Langzaam drogen en 28°C Constant koud
Maar wat ook een prettig extraatje is is de eenvoudige schoonmaak van het artikel. Je kunt namelijk het filter verwijderen door hier aan te draaien zodat je deze kunt verwijderen en schoon kunt maken. Nadat we een tijdje bij deze show-tafel gestaan hebben, met uitgebreid testen hebben we wederom de conclusie getrokken dat dit een zeer nuttig product is.
We hebben helaas niet zo uitgebreid getest dat ik kan zeggen hoe het stylen e.d. bevalt maar Dyson kennende kan dat niet tegenvallen.

yson-supersonic-haardroger3 yson-supersonic-haardroger

Hierbij alle voordelen op een rijtje:

 • De Dyson Styling concentrator
  Richt de luchtstroom precies waar u hem nodig hebt. Met de Dyson Styling concentrator kunt u uw haar deel voor deel in model brengen, zonder de rest in de war te brengen. Kijk hoe een stylist dit opzetstuk test.
 • Wordt niet warm
  Dankzij de Heat Shield technologie blijft de buitenkant van de opzetstukken koel.
 • De Dyson Diffuser
  Natuurlijk drogen, maar dan sneller. De Dyson Diffuser verspreidt lucht gelijkmatig rond uw haar zodat het minder kroest en er mooiere krullen ontstaan. Ontdek hoe het werkt.
 • Snel drogen
  Drogen mag geen eeuwen duren. Om haren snel te drogen is een snelle, gecontroleerde luchtstroom nodig.
 • Helpt beschadiging van het haar door hoge temperaturen te voorkomen en beschermt de natuurlijke glans
  De luchttemperatuur wordt 20 maal per seconde gemeten om deze onder controle te houden.
 • Het Dyson opzetstuk voor glad haar
  Drogen en stylen tegelijk. Het Dyson opzetstuk voor glad haar droogt het haar langzaam met behulp van een zachte, brede luchtstroom. Bekijk dit opzetstuk in actie.
 • Eenvoudig stylen
  Magnetische opzetstukken. Alleen de Dyson Supersonic™ haardroger wordt geleverd met magnetische opzetstukken die u snel en eenvoudig kunt wisselen.De Dyson Supersonic™ haardroger is in de Dyson shop te koop voor €399,00
  Voor welke kleur zou jij kiezen?305967-01_01 305968-01_01
Advertenties

2 comments

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s