Betaalbare kerstverlichting

Die donkere maanden, ik vind het maar niks! Ik durf zelfs te beweren dat ik in deze tijden chagrijniger ben dan in de zomermaanden, maar ja daar heb je nu niks aan. Dus ga ik elk jaar weer op zoek naar items die me gelukkiger maken. Zo leef ik intens op van de hele Sinterklaas periode, al die blij kinderen met handjes vol lekkers, afsluitend met een groot pakjesfeest. En daarna gelijk door naar de Kerst en Oud & Nieuw periode. Het enige waar ik wel van baal is die donkere periode van weinig licht. Tijd om daar actie in te ondernemen.

Multifunctionele lichtslinger3157_103_konstsmide_3 Op de website van LampenOnline vond ik in de categorie kerstverlichting namelijk een prachtige lichtslinger (nu voor €8,36 inc btw). Deze lichtslinger werkt op batterijen en heeft tien witte, metalen balletjes. Aan het einde van de slinger is een kastje bevestigd waar 3 AA batterijen in moeten (deze zijn per 4 hier te bestellen voor €3,50) , met het aan-uit knopje dat aan de zijkant van het kastje zit kun je de lichtschakelaar aan- en uit zetten. Zo kun je op de meest donkere plek(ken) in huis licht creëren.
Het mooie van deze lichtkabel is niet alleen de mooie afwerking van de balletjes maar ook de makkelijkheid van het combineren met andere artikelen. Zo kun je de balletjes in een doorzichtige vaas stoppen en bijvullen met kerstballen. Een andere optie is om de lichtslinger te gebruiken in een kerststukje. De lichtslinger is, door zijn neutraliteit, zelfs na de kerstperiode breed inzetbaar. Het enige waar dit artikel niet goed voor is is decoratie buiten, het is echt voor in huis te gebruiken.

2851-000_konstsmideRaamfiguur sneeuwpop
Als je eenmaal lekker aan het rondsnuffelen bent kom je al gauw een hoop meer tegen zoals een raamfiguur in de vorm van een sneeuwpop, kosten €12,98. Hartstikke leuk en bestellen we gelijk maar even mee. Zodra ik de bestelling ontvang en de doos van de sneeuwpop open maak valt me gelijk het rooster werk op, om goed licht door te laten schemeren is het noodzakelijk openingen te hebben, het geheel lijkt dan ook op een ministeck plaat. Maar zodra de kabel in het stopcontact gaat en de lampjes aan gaan in de sneeuwpop verdwijnen die roosters als sneeuw voor de zon. Gelukkig is deze sneeuwpop tegen de warmte bestemd en kan zo elk jaar weer tevoorschijn worden getoverd om een oogje in het zeil te houden.

Met deze leuke gadgets kan ik er weer even tegenaan!

Advertenties

One comment

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s