Stijlvol wakker worden gemaakt door een projecterende wekkerradio van BigBen

img_4177Iedereen hier in het gezin heeft, sinds de klok verzet is, last om uit zijn/haar bed te komen. Het feit dat het ’s ochtends nog redelijk donker is helpt daar uiteraard niet aan mee. Ofschoon ik zelf al de wekker langs mijn bed leg en het volume op hard heb staan, krijgen vooral de jongens het toch voor elkaar om elke dag weer te laat uit bed te komen. Gelukkig had de lieve sint dit ook door en prompt zat er een vierkant doosje “in” de schoenen van de jongens. Is dat even geluk hebben!

BigBen wekkerradio
De wekkerradio is voorzien van verschillende designs, zo kun je kiezen welke je het meest aanspreekt. Bovendien heeft het een dubbele instelbare alarmtijd is er de keuze uit zoemer of radio en kun je gebruik maken van de snooze functie. Dat is pas lekker wakker worden!
Maar wat denk ik nog het meest coole is aan het hele apparaatje is de projector. Deze projecteert de tijd op de muur, op de kast of misschien zelfs op een leuke poster…
Zo heb je nooit meer een smoes om de tijd niet gezien te hebben.

collage-2016-12-01

Onze mening
Ik vind het zelf een enorme afknapper als je een doos hebt en er een minuscuul iets in blijkt te zitten. Wat mij gelijk opvalt aan de wekkerradio is de goede verpakking maar toch het kleine verschil in verpakking en product (zie foto). Het eerste pluspunt is dus binnen!
Met de bijgeleverde gebruiksaanwijzing (het stukje in het NL staat achteraan) kan het eigenlijk niet mis gaan om de wekkerradio juist in te stellen. De grotere uitdaging was om mijn kinderen dit bij te brengen zonder wekkers die afgaan midden in de nacht… (dat is me al eens eerder over komen, nacht na nacht, en daarna was ik er wel even klaar mee).
Eenmaal ingesteld geeft de wekkerradio prima de tijd aan, de kleuren zijn niet zo fel om daar van wakker te blijven. De knopjes op de radio geven goed weer waar ze voor bedoeld zijn en zo kan zelfs de jongste zoon perfect uit de voeten met dit fantastisch apparaat!

Specificaties– Digitale FM Tuner
– Aanduiding van radiofrequentie
– Verlicht informatiedisplay
– Verstelbare projector / Omkeerbare projectie
– Kalender
– Back-up voor klok via 2 x LR3 – AAA batterijen (niet inbegrepen)
– 2 alarmtijden met weekendmodus
– Wakker worden met buzzer of radio
– Snooze- en alarmherhalingfunctie / Sleep functie
– Werkt op netstroom (230V)

img_4178Prijs en waar te koop
Voor de BigBen wekker radio betaal je bij Bol.com €39,99. Je hebt dan de keuze uit: New York (Taxi’s),  Parijs, New York Skiline, Engeland en Konijnen.

* Voor het schrijven van dit artikel hebben wij een review-exemplaar ontvangen *

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s