Gratis uitje; de Kerstshow bij Intratuin – je kijkt je ogen uit!

intratuinKun jij ook niet wachten tot het weer kerst is? Wij ook niet! In de vestigingen van Intratuin kun je gelukkig alvast genieten van een waanzinnige kerstshow. Ieder jaar toveren we met elkaar een sprookjeswereld tevoorschijn. De meeste afdelingen zijn klaar dus je kunt al heerlijk struinen tussen de nieuwste kerstversiering, leukste kerstverlichting voor binnen en buiten, en uiteraard de mooiste kerstbomen. Voor een echte kerstboom kun je vanaf eind november weer bij jouw vestiging terecht. Bij Intratuin vind je kerstdecoratie in alle soorten en stijlen om je huis helemaal klaar te maken voor de donkere dagen. Kom dus snel langs en geniet van de gezellige sfeer en onze prachtige kerstshow!

Het is in de weken voor kerst altijd weer een echt uitje; de kerstshow bij de Intratuin! Samen als gezin gingen we er op een zaterdagmiddag naar toe. We waren nog niet binnen of er klonken al diverse oooh’s en aaaah’s bij Elin! Ze vond het prachtig.
Ze hebben er bij de Intratuin weer veel werk van gemaakt om alles erg mooi op te stellen en mooie kerst- en wintertafereeltjes te maken. Natuurlijk horen daar heel veel lichtjes bij.
En heb je nog wat kerstspullen nodig? Bij de Intratuin zul je vast en zeker slagen.

Op diverse plekken zijn ook fotoplekken gemaakt. Helaas wilde Elin nu niet echt poseren voor een mooie foto, maar het idee is erg leuk! Voor ons is het geen mooi kerstkaartje geworden, maar een mooie foto kan ook een mooie fotokerstkaart worden.

In het Tuincafé even lekker bijkomen en een bakje koffie/thee drinken met iets lekkers erbij. Of geniet er van een lekkere lunch. En zo maak je je kerstuitje helemaal af!

Wij hebben genoten! En als u nog een leuk uitje zoekt met uw kinderen, dan is dit zeker een aanrader! www.intratuin.nl

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s