FC Barcelona shampoo & showergel voor voetballiefhebbers van Dermo Care

Voor stoere jongens (en meiden) heeft Dermo Care Fc Barcelona Showergel & Shampoo Revitalising (250ml). Deze showergel & shampoo is verkrijgbaar in twee fris-sportieve geuren speciaal voor jongens & (jonge) mannen.15241342_1051079115014304_7556703889787013600_n

Voor jongens die van voetbal houden of voetballen is dit super! Deze shampoo-en-douchegel-in-1 van FC Barcelona is erg gaaf! Zeker leuk om mee te nemen naar trainingen en wedstrijden. Daarna lekker douchen met Dermo Care FC Barcelona. Het is natuurlijk super handig dat ze maar één fles mee hoeven te nemen! De dop sluit goed af, ook al schud je sporttas heen en weer.

15178094_1051079211680961_9111054988725832325_nAls je de fles opent ruik je al dat de geur op jongens (tieners) is gericht, een stoere geur. De kinderen beschrijven het als een grote-mannen-geur. De gel is van een blauwe kleur en het wast erg fijn. Het sopt goed en is goed af te spoelen. Ook andere voetballiefhebbers zijn enthousiast dat er van deze club een shampoo en douchegel is. Ook de wat oudere tieners vinden het leuk, misschien de vaders ook nog wel! Dus voor de echte voetbalfans van FC Barcelona een aanrader! Dermo Care heeft nog een voetballijn en dat is de:

KNVB/ Nederlands Elftal
Het Nederlands elftal mag natuurlijk niet ontbreken in de voetbal-lijn. Ben jij een echt Nederlands elftal fan?  Leuk detail: de inhoud van deze frisse showergel & shampoo is ook nog eens oranje.

*Voor het schrijven van dit artikel hebben wij een sample ontvangen *

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s