Spaaractie van Gourmet

Gourmet – het merk kattenvoer in de gouden blikjes voor “fijnproevers” – denkt niet alleen aan de dieren, maar ook aan hun baasjes. Ze hebben namelijk een leuke spaaractie. Op verschillende Gourmet verpakkingen vind je spaarzegels. Bij voldoende spaarpunten kun je deze omwisselen voor verschillende producten voor je huisdier of voor jezelf. Momenteel zijn dat een voerschaaltje voor je kat, een soort krab/ loungebankje, een handig bewaarblik voor het kattenvoer van Gourmet en een beautycase.

Hoe gaat het in zijn werk?gourmet_premiums400x300_3-3
Gourmet heeft een speciale pagina voor deze actie: zie Gourmet fijnproevers club Op deze pagina kun je een catalogus raadplegen voor de producten die je op dat moment met je spaarpunten kunt aanschaffen. Handig: als je op “catalogus” klikt, dan zie je onder het bestelmenu ook gelijk een lijstje staan van alle soorten Gourmet voeding die spaarzegels op de verpakking hebben. In de catalogus staat bij elk product duidelijk aangegeven hoeveel spaarpunten je nodig hebt. Heb je voldoende spaarzegels dan kun je op deze pagina aangeven welk product je graag wilt ontvangen. De vervolgstappen worden ook duidelijk uitgelegd. Uiteindelijk kom je terecht bij een digitale spaarkaart. Deze dien je uit te printen, waarna je er je spaarzegels op kunt plakken en hem kunt opsturen naar het postadres van Gourmet. Het opgevraagde product ontvang je dan binnen vier weken. Het verzenden van de spaarkaart is voor jouw rekening, maar voor verzending van het door jouw gekozen product hoef je geen verzendkosten te betalen. De actie loopt tot en met 31 december 2018.

Sympathieke actie
Ik vind zulke spaaracties altijd wel leuk. Zeker als Gourmet het vaste merk is dat je voor je kat koopt, is deze actie aantrekkelijk. Eten moet je pluizige vriendje toch, dus hoef je geen extra moeite te doen om voldoende zegels bij elkaar te sparen. De looptijd van de actie vind ik ook sympathiek: je loopt voorlopig nog geen risico dat de actie alweer voorbij is voordat je voldoende punten hebt kunnen sparen. De dingen waar je voor kunt sparen zijn bovendien best handig. Mijn kat vindt het prettig om zo nu en dan zijn nagels te kunnen scherpen aan een plankje, het voerschaaltje ziet er mooi uit en een bewaarblik voor kattenvoer of een beautycase komt altijd van pas. De levertijd van ongeveer vier weken en de ietwat omslachtige bestelprocedure (deels digitaal, deels fysiek) neem ik dan voor lief.

Advertenties

3 comments

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s