Schiesser ondergoed voor haar

schiesser2Ik ben een grote liefhebber van lekker zittend ondergoed. Niet alleen denk ik dan aan een perfect slipje maar ook aan een passende BH en in de koudere maanden zelfs een bijpassend hemd (die ook over de BH gedragen kan worden). Met mijn 31 jarige leeftijd heb ik er al heel wat versleten en durf ik wel hardop te zeggen dat ik zo mijn voorkeuren heb.

Schiesser slip en hemd
Het eerste dat mij opviel toen ik het setje aan deed was de zachtheid van beide artikelen. De maat die ik kreeg was perfect, ofschoon ik er iets meer buikje in heb dan de modellen op de foto’s. Door de perfecte pasvorm voelde het geheel aan als een tweede huid.
Zowel het slipje als de hemd zijn gemaakt van een dunne stof en ik was dan ook wel erg nieuwsgierig of het wel warm zou zijn in het setje. Met de koudere temperaturen van de afgelopen week kan ik met een gerust hart zeggen dat dit zeker het geval is. Het voelt zelfs zo warm aan dat ik met regelmaat zonder een nachthemd slaap omdat ik het hemd draag.

Ik was mijn was in de wasmachine en droog het in een droger (enkele dingen droog ik op een hanger in huis maar nooit buiten i.v.m. de allergieën die er hier heersen). Het ondergoed blijft netjes in model en zal nog wel een hele tijd mee gaan!
Ik ben dan ook zeer verheugd met dit prachtig setje, zo verheugd dat ik op mijn verlanglijstje van Kerst een tweede Schiesser ondergoed set heb gezet. Nu maar hopen dat iemand zo lief is 🙂

Schiesser voor het hele gezin.
Mocht je nou zo enthousiast zijn, dan is het wellicht leuk om te weten dat Schiesser er voor jong & oud is. En uit ervaring kan ik zeggen dat ook het kinderondergoed goed past en behoorlijk lang mee gaat!

Waar te koop?
Schiesser is in Nederland verkrijgbaar bij meer dan 500 verkooppunten, deze vind je op www.Schiesserag.com

* Voor het schrijven van dit artikel hebben wij een review-exemplaar ontvangen *

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s