Plakken & decoreren met stickers van Tenstickers.nl

Nu het bereik van Thuisleven groeiende is weten de bedrijven ons ook meer te vinden. We werden door Tenstickers.nl, een jong, groeiend bedrijf, benaderd voor een samenwerking. Een overweldigend aanbod aan muurstickers straalt ons tegemoet, terwijl ik eigenlijk op zoek was naar raamstickers voor Kerst. En ja hoor, ook die ontbreken niet in het assortiment. Trouwens niet alleen voor particulieren, ook op zakelijk gebied is er een leuk aanbod aan etalage- en muurstickers.

Muurstickers en raamdecoratie en meer

Op de site van Tenstickers.nl is het goed navigeren. Dat is belangrijk met een groot assortiment. Op zoekwoord ‘Kerst’ komt al het één en ander naar voren. Binnen deze hits kan ik als oppervlakte ‘raam’ aanvinken en zie ik een aantal bij elkaar passende raamstickers met het symbool ‘sneeuwspray’. Dan rest de optie tussen vier vastgestelde maten of een breedtemaat naar keuze. Aangezien wij best een grote glazen pui met schuifdeur hebben, kies ik voor 30×42 cm.

20161209_114055Mijn bestelling van vier raamstickers is ontvangen en vanaf dat moment word ik per email goed op de hoogte gehouden door Tenstickers.nl. Niet alleen de ontvangst wordt gemaild, maar ook het prijsvoorstel, wanneer de stickers in produktie gaan en opgestuurd worden. Dan staat daar de pakketbezorger met een kartonnen koker aan de deur. Daarin zitten niet alleen de vier raamstickers, maar ook een oefensticker en een handleiding met QRS-code. Deze code linkt naar het Youtube kanaal dat filmpjes bevat over de bevestiging van de stickers. Ik pak er een spatel en plantenspuit bij en ga aan de slag. Het raam is vrij van vet en vuil en ik plak de stickers. Het kost mij achteraf een half uur per sticker om netjes te werken. Dat komt grotendeels door het verwijderen van de sneeuwspray (op basis van water) van het raam, de vloer en de kachel.

Het resultaat is prachtig, heel netjes. 20161208_131753Door het bevestigen en eraf halen van de stickers met 180 graden te doen en rustig te blijven. Neem je tijd! De stickers zijn na gebruik af te spoelen onder de kraan en weer op het stickervel te plakken voor hergebruik. Ze plakken nog heftig, dus kijk uit dat je rustig blijft anders kunnen de dunne lijntjes (in)scheuren.

Wat zou jij graag plakken van Tenstickers.nl?

*voor het schrijven van dit artikel hebben we review-exemplaren ontvangen*

Advertenties

4 comments

  1. Leuke stickers zeg! Kan zo’n sticker ook op behang geplakt worden?
    Wij gaan binnenkort onze gang opknappen en opnieuw behangen, zo’n muurtekststicker zou er denk ik heel gaaf op staan.

    Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s