Unboxing- PABO geschenkpakket

Ken je dat? Dat je een kijkje neemt in een webshop en je opgeeft voor een nieuwsbrief voor 5 euro shopkorting. En dat je vervolgens iedere dag een mail krijgt om je te verleiden daar iets te kopen. Het overkomt mij bij Pabo. Ik neem daar een kijkje omdat ze veel keuze in lingerie, in grote maten, hebben. Onmiddellijk heb ik een 5 euro kortingscode in mijn mailbox. In de dagen daaropvolgend krijg ik een aanbod voor Black Friday, Cyber Monday enzovoorts. Toch ga ik er wel eens op in en neem ik even snel een kijkje in de Outlet en ja, ook bij de Love Toys.

44727-02-02-pbiDan valt mijn oog op een geklede body. Een bodystocking die je, open en bloot, onder een jasje kunt dragen. Leuk voor de Feestdagen. Het is verkrijgbaar in mijn maat en ik gooi het in mijn mandje. Heeft u een kortingscode? Wacht even, inmiddels heb ik er drie: 5 euro korting, 20% korting op alles en een persoonlijke code voor 3, 5 of 8 gratis geschenken. Tijdens het bestellen blijkt dat ik een keuze moet maken en één code in kan voeren. Dan zie ik bij het proberen dat ik, ondanks de kleine bestelling, toch 8 geschenken gratis mee kan bestellen. Daar heb ik wel oren naar, plek zat onder de boom en ik ben eigenlijk best wel nieuwsgierig geworden.

20161202_150327

Vlot daarna wordt een niet tot Pabo te herleiden pakket gebracht, met daarin de bestelde Body en het Special Gift Doosje. De inhoud valt mij zeker niet tegen. Voor hetzelfde geld hadden ze er alleen maar sample-tjes ingedaan. En ik besluit er een unboxing van te maken. Naast damesparfum en een kietelveer, zie ik een zwart stringetje met roos, twee Love Toys, waarvan één pocketmodel en tweemaal glijmiddel in tube of sachet. Verrassend is de Body Massage Candle. Ik ben even passen trouwens ….

Welke code had jij gekozen?

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s