Een leuk en handige Handbag Essentials by hannah® met 4 mini’s

hannah-minis-met-toilettasVliegvakantie
Afgelopen zomer ben ik voor het eerst in mijn leven op vliegvakantie geweest. Man o man wat heb ik daar van genoten! Maar wat een bezigheid om van te voren de juiste producten in meeneem formaat mee te krijgen het vliegtuig in! Uiteindelijk heb ik met lege potjes en flacons zitten hannesen om mijn favoriete producten mee te kunnen nemen. De tijd en het geknoei wat ik ermee kwijt was vond ik een stuk minder leuk. Ik was dan ook heel erg blij met het nieuws van de Handbag en de 4 mini’s. En tot mijn grote geluk mocht ik dit hele setje testen.

Handbag
Wat mij gelijk opvalt aan het tasje is zijn flexibiliteit. Zodra je de Handbag opent kun je deze vrijwel als een schelp open klappen, zo heb je de gehele inhoud mooi en overzichtelijk voor je liggen. Geen gerommel meer om juist dat ene oogpotloodje te vinden tussen alle mooie mini’s van hannah® . Zo is dit hét perfecte reissetje voor de hedendaagse vrouw.

De mini’s
Elke mini is voorzien van een handig pompje, die je voorziet van een kleine hoeveelheid van het product. Zo heb je nooit te veel. De volgende mini’s zijn er (tot nu toe):
hannah ® 24-hour Skin Balancing is een rijke conditioner voor de huid. Dat merk je ook na gebruik, je huid voelt zijdezacht aan en kan er weer een tijdje tegenaan.
hannah ® 4YOUth zorgt voor een aanhoudende huidverbetering op meerdere fronten. Het resultaat is een jeugdige, gezonde conditie van de huid en een dito uit-straling.
Hannah® Juvi Protect. Voor mensen met een zeer lichte tot lichte huid (huidtype I-II) die snel verbrand, is er hannah Sun Perfection Juvi Protect. Dit pro-
duct biedt de zeer gevoelige huid een hoge mate van bescherming tegen UV-straling met een SPF HIGH (SPF 30). Dit zonneproduct is tevens uitstekend geschikt voor de bescherming van de huid tijdens de wintersportvakantie!
hannah® Touch of Silk. Dit product heeft zijdezachte forumule van vitamine A, C, E en siliconenolie en is daardoor in staat om kleine oneffenheden onmiddellijk op te vullen en de teint perfect egaal en mooi gematteerd achter te laten. Welke vrouw wilt dat nou niet? Ik ben er echt razend enthousiast over het is namelijk een perfecte basis voor onder de make-up. Dit product is zelfs met een award bekroond. Touch of Silk helpt tevens littekens, kleine huidbeschadigingen en brandwonden op een natuurlijke manier te herstellen.

Het grote voordeel van deze mini’s zijn de losse verkoop. Spreekt jou dus maar één artikel aan dan hoef je de rest niet mee te bestellen. Zo kun je gerichter shoppen (en op stap).

Distributie, verkoopprijzen en meer informatie:
De hannah® -producten zijn verkrijgbaar bij de erkende hannah® huidcoaches en via hannah® Skin Improvement Research Company (hannah® SIRC).
Verkoopprijzen Handbag Essentials by hannah®: mailplaatje

  • hannah®  24-hour Skin Balancing       € 10,50/10 ml
  • hannah®  4YOUth                                   € 19,50/10 ml
  • hannah® Juvi Protect                             € 12,50/10 ml
  • hannah® Touch of Silk                           € 18,50/10 ml

Verkrijgbaar vanaf heden. Voor meer informatie en gerichte verkoopadressen kunt u contact opnemen met hannah® SIRC via telefoonnummer: 0342-476160. Voor meer informatie is er de website: www.hannah.nl

* Voor het schrijven van dit artikel hebben wij een review-exemplaar ontvangen *

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s