Giordani Gold Notte – Oriflame

15497524_1135500469900574_1548122598_n-kopieOf mijn man een Eau de Toilette wil testen, is de vraag. Jazeker, want dan kan ik ook mee beoordelen, de  vrouw bepaalt natuurlijk of het lekker ruikt ander gebruikt hij het zeker niet 😉

Het flesje van Oriflame zit in een mooi stevig doosje verpakt met daarop het merk. Het flesje bevat 75ml. Stevig flesje met grote robuuste dop. Staat wel stoer in de badkamer! Natuurlijk even op onderzoek uitgegaan op het world wide web 🙂 Kom dan uit op de site van Oriflame. Daar staat dit luchtje beschreven met de volgende tekst:

Levendig, fris en verrassend – Giordani Gold Notte symboliseert de charimatische aantrekkingskracht van de man die het leven viert. Sprankelende noten van Italiaanse citrusvruchten fuseren met een luxe, mysterieus akkoord van zwarte vetiver voor een geur die mannelijke elegantie tot in de puntjes uitdraagt.

We gaan het uitproberen! Na de eerste snuf aan het flesje valt het me op dat het een vrij zware en aanwezige geur is. Als je er veel van opspuit overheerst het erg naar mijn idee. Nadat we gesprayd hebben geven we het even de tijd om op te drogen.

Ik vind het zeker een verrassende geur, een vleugje zoet van de citrusvruchten ruik ik zeker. Ik denk dat het een prima luchtje is voor de actieve (zaken)man die geniet van zijn drukke bestaan en toch lekker wil blijven ruiken!

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s