Review BioBandits Organic Sugarfree Tomato Ketchup

In het voorgaande verslag over de suikervrije mayonaise van BioBandits gaf ik al aan deze mayonaise en de Organic Sugarfree Tomato Ketchup eens met salade te willen proeven. Dat is niet zo moeilijk te organiseren dus ik voeg de daad bij het woord. Het is zoals verwacht heerlijk met de zure augurk erbij. De salade wordt er fris van en omdat het goede saus betreft, mag je per ongeluk express uitschieten.

20161103_1826411

Even later stond ons ‘prutje’ op het avondmenu. Dit gerecht is per ongeluk ontstaan nog voordat we kinderen kregen. De rundergehakt bakken we rul en vormt een tegenhanger voor de gekookte fluwelen doch natte andijvie en de krokant gebakken dobbelsteentje. Een ware smaaksensatie in je mond.

20161102_1746581

Bijkomend voordeel is dat we twee van de drie bestanddelen bijna altijd in huis hebben en de andijvie makkelijk verkrijgbaar is. Dit gerecht serveren wij altijd met ketchup als verbindende factor, dus nu eens met de Biobandits ketchup proberen. Dat is niet zo’n groot succes als de salade. Misschien zijn we te geconditioneerd op ‘onze’ ketchup. Want na het proeven van de ketchup bij de salade kon ik mezelf wel een smakelijke voorstelling maken in combinatie met vlees. Sterker nog ik dacht juist aan barbecue-vlees. Die test zal helaas nog even een paar maanden op zich laten wachten. Deze BioBandits Organic Sugarfree Tomato Ketchup zal wel onze gourmettafel sieren!

* voor het schrijven van dit artikel hebben wij samples ontvangen*

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s