Voor alle meisjes (en jongens uiteraard) die van turnen houden, met turntastische winactie!

downloadsTurnfun is een webwinkel die nog niet zo heel lang geleden online is gegaan. Het assortiment op deze leuke website is geheel gericht op iedereen die van turnen houdt (tassen, sieraden, boeken, turnpakjes, enz.). Ook zijn er veel betaalbare producten in het assortiment te vinden waardoor deze zich ook perfect verleent om te shoppen voor bijvoorbeeld een verjaardags-, communie- en  decemberfeest. Het assortiment wordt regelmatig uitgebreid met nieuwe en leuke producten. Onlangs zijn hele gave turnpakjes van Sylvia P, het nummer 1 merk uit Australië toegevoegd aan de winkel. Bovendien krijg je bij elke bestelling een gratis verrassing als extraatje. Dat noem ik nog eens leuk shoppen!

Turnfun.nl is goedgekeurd door WebwinkelKeur!
Het WebwinkelKeur staat voor betrouwbare klantvriendelijke webwinkel. Met deze erkenning voldoet www.turnfun.nl aan de belangrijkste Nederlandse wetgeving.
Shoppen op Turnfun is niet alleen leuk maar is ook helemaal veilig!collage-2016-11-25

Unieke, retro tassen
Op de website vind je o.a. leuke retro schoudertassen met verstelbare schouderband, hoofdvak en voorvak met ritssluiting. Ideaal voor als je gaat turnen of naar school moet.
De turntas heeft een bedrukking met een lief turnmeisje boven een balk met daaronder de tekst “Ik hou van turnen” en is alleen verkrijgbaar bij Turnfun in vijf hippe kleuren.

360x1000x0_turntoppers-team-spiritBoeken
Iets anders dat je op de site vind zijn boeken. Opvallend zijn de 3 delige boekenserie met voorwoord van Eythora Thorsdottir, een groot turnster. Door de Layar applicatie komen de foto’s tot leven en verschijnen turnfilmpjes op je telefoon, deze filmpjes geven het boek een extra lading. De Turntoppers is niet alleen leuk om te lezen door meisjes die op turnen of gym zitten. Ze gaan over topsport, maar belangrijker nog over vriendschap en het leven van een opgroeiend meisje. Het boek is up­to­date en gaat over het leven van nu met bloggers, selfies, sexting en expads. Kortom een absolute aanrader!

Winnen

Wij mogen één Turnfunpakket beschikbaar stellen. Dit pakket bestaat uit een turntas, de ‘Ik hou van turnen’ sleutelhanger en een turnsticker allemaal in dezelfde lijn.

Wat moet je doen om hier kans op te maken:unnamed
1) Laat hieronder een reactie achter.
2) Volg ons op Facebook en deel het desbetreffend bericht (openbaar zodat wij dit kunnen controleren).

Wat mag je doen om extra kans te maken:
1) Reageer onder andere blogs als we je naam/mail adres vaker voorbij zien komen geeft je dat extra kansen, afhankelijk hoe actief je bent +1 +2 of +3
2) Volg ons op Twitter +1
3) Volg ons op Instagram +1

Wij zullen op 1 februari 2017 de winnaar bekend maken.

27 comments

  1. Oh WoW, helemaal leuk voor ons nichtje Lisa! Zij kan al heel goed turnen…ik zie regelmatig foto’s op Facebook voorbij komen van haar moeder dat ze weer in de prijzen is gevallen! (Facebook maakt de afstand een stuk kleiner….we wonen 5 kwartier bij elkaar vandaan…) Deze kanjer verdient zo’n mooie tas!

    Liked by 1 persoon

  2. Wauw! Hier is m’n turnmeisje jarig in februari, wat zou dit een gaaf cadeau zijn! Met zo’n mooie tas wil ze het liefst iedere dag naar turnen! Weet zeker dat ze er dan iedere dag mee gaat pronken op school😉

    Liked by 1 persoon

  3. Jaaaaaa, geweldig! Onze oudste dochter Elisa (8 jaar) zit nu 1,5 jaar op turnen en sinds een aantal maanden bij de selectiegroep. Ze traint 2x per week en is super fanatiek. Haar grote voorbeeld is ( hoe kan het ook anders) Sanne Wevers! Turnpakje en trainingspak heeft ze al via de vereniging, deze gave turntas zou het helemaal compleet maken! Ik denk dat ze een gat (of salto😉) in de lucht vliegt! Ik volg u op Twitter en Instagram (Marcia1981k) en FB (Marcia Kan).

    Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s