Wederom een monsterlijke review van de Monsterdoos

Als eerste moet ik helaas melden dat de Monsterdoos in deze variant uitverkocht is. Ze gingen als zoete broodjes over de toonbank. Op de site van de Monsterdoos kun je echter je gegevens achter laten zodat je op de hoogte wordt gehouden van de ontwikkelingen voor de nieuwe doos. In deze review lees je wat de inhoud is en hoe wij de doos hebben ervaren.

1mon·ster (het; o; meervoud: monsters)1 proef om te oordelen over kwaliteit, gewicht enz.

img_4122

Onze mening
Wederom is de doos monsterlijk gevuld met de meest uiteenlopende producten. Van koffiefilters tot tijdschriften en van koekjes tot en met een lekker drankje. Zowel jong als oud kan zijn geluk op met de inhoud van dit pakket. Waar ik zelf erg van ben gecharmeerd zijn de mini’s die erin zitten. Zo kun je meer producten proeven en testen zonder gelijk een hele zak of pak op voorraad te hebben staan. Bij een volgende editie zou ik hier graag nog meer van willen zien en wellicht zelfs met (af)wasmiddelen, want laten we eerlijk zijn dat gebruiken we allemaal!
Om terug te komen op de inhoud van dit pakket, eigenlijk was alles heel erg lekker en goed bruikbaar. Op één ding na en dat zijn de Sweeps brillenpoetsdoekjes. Als je bril wat vlekjes heeft en je haalt hier een doekje overheen, dan staan deze brillendoekjes garant voor nog vuilere glazen. Mijn tip: Leg ze in de auto en wie weet heb je ze onderweg een keer nodig voor handen noodgevallen (vogelpoep op de auto, toiletten onderweg of iets dergelijke).

Inhoud: (Dit is de inhoud van onze doos, per doos kan deze verschillen)
– NicNac biscuits
– Mentos choco
– Sil zwart-wit
– Bifi
– Melita koffiefilters
– stickervel
– Gezond nu
– Mijn Geheim
– Hitkrant
– Quakers havermoutimg_4119
– Lassie Basmati rijst
– Sweep brillenpoetsdoekjes
– lipton tea
– Warsteiner
– Wicky siroop
– Oreo koekjes
– Tuc
– Doctor’s orders
– Struik bouillon
– Go-tan woksaus
– BBQ saus
– Amstel bier
– Marinade
– B’tween
– Katja
– Friesche Vlag Latte
– Ella’s kitchen
– Habanero tafel saus
– Springmonstertje

Waar te koop
Ofschoon deze uitverkocht is kun je op de site van Monsterdoos terecht. Je kunt hier tevens je gegevens achter laten om op de hoogte te worden gehouden van de nieuwe ontwikkelingen. Ook is de Monsterdoos te vinden op Facebook, volg jij ze al?

* Voor het schrijven van dit artikel hebben wij een review-exemplaar ontvangen *

Advertenties

3 comments

  1. Dit was toch de doos van december? De vorige heb ik ook gekocht. Die was ook erg leuk. Zit te denken straks wel weer 1 aan te schaffen. Houd wel van verrassingen.

    Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s