Review Hasbro partyspel- Speak out 16+

Vera & Renske, de oudsten, zagen het al helemaal zitten, Speak Out spelen, rare dingen 15857264_1152958371488117_454054455_ozeggen met een bitje in je mond. Samen de slappe lach krijgen, heerlijk die melige meiden! Ze hadden het tenslotte ook op de reclame op tv gezien. Het spel werd heel snel verzonden, ons geduld werd niet lang op de proef gesteld want eigenlijk was ik zelf ook wel heel nieuwsgierig. Veel over gehoord en reclame gezien, nu mogen we het spel reviewen, leuk!

Mooie stevige doos met een duidelijke tekst er op: Speak Out! 15857909_1152958391488115_253107178_o16+ staat ook op de deksel, het humeur van mijn 7 jarige dochter kelderde meteen… “Ik mag niet mee doen”… Ze past ook de bitjes nog niet in haar mond, helaas het is niet anders. Inhoud van de doos: kaartjes met zinnen, een zandloper en 5 bitjes. Dochter van 9 jaar past de bitjes wel, dus samen gaan we een spelletje doen.

Hilariteit alom. Woorden die uitgesproken worden met het bitje in, klinken nergens naar 15841878_1152958368154784_658935114_nen ook dochterlief van 7 jaar schiet in de lach. Het is een geweldig leuk gehoor, soms wel verstaanbaar maar vaak ook niet. Mede doordat we steeds in de lach schieten komt er niet veel duidelijke zinnen uit. De rest van het gezin giebelt mee. Maar toch lukt het ook wel om verstaanbare zinnen uit te spreken. Door de zandloper weet je precies hoeveel tijd je nog hebt. We hebben het niet uit kunnen spelen doordat we steeds weer in de lach schoten, maar het team dat aan het eind van het spel de meeste kaarten heeft wint. 15857664_1152958348154786_2140645689_o

Tip is om niet te lang het bitje in je mond te houden, je krijgt er echt een zere mond van, mede omdat het ook zo lachwekkend is natuurlijk. Ik denk dat het een heel leuk spel is om te spelen met pubers of andere volwassenen op een vrijgezellen feestje bijvoorbeeld of gewoon wanneer je zin hebt om te lachen!

‘Speak Out’ van Hasbro is o.a. hier online te koop.

*voor het schrijven van dit artikel hebben we een review-exemplaar ontvangen*

Advertenties

6 comments

  1. O leuk!! Hahaha de vera en renske ken ik. Had op de moeder hun fb al een maffe foto gezien. Leuke review zeg. Ik twijfel wel of het hier wat is. Ook een kind van 7. Maar het zag er wel geinig uit!

    Liked by 1 persoon

  2. Het is een grappig spel, je kunt er lol hebben. Maar na 10 minuten is de grootste lol er wel van af. Ik snap heel goed dat je dochter teleurgesteld was dat ze niet mee kon doen. Ziet er ook aantrekkelijk uit. Maar geef mij maar een ander spel, het idee dat ik een bitje in moet die van een ander is geweest…ieuw 😉

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s