Ravensburger 3d puzzel La Tour Eiffel 12+

Voor Kerst, onder de boom, mochten de meisjes de wensen aan oma doorgeven. De schoolmeid pakte het speelgoedboek van de grote gele speelgoedwinkel erbij en begon weer te knippen. Met wat knipsels werd oma het riet ingestuurd. Groot was de verrassing toen daar onder de boom de Ravenburger 3d puzzel van de Eiffeltoren lag. Dochterlief was blij, want ze had op de reclame gezien dat hij licht gaf. Dat was van korte duur, dit bleek de Eiffeltoren van overdag te zijn. Gelukkig was onze grote nicht van 12 jaar op visite, zij had al eerder een 3d gebouwpuzzel gemaakt en begon direct met puzzelen.

 

 

Deze 3d puzzel bevat 216 stukjes van hard plastic. Sommige moet je buigen voor gebruik. Op de achterzijde staat een nummer en een telrichting met een pijl aangegeven. De kartonnen grondplaat heeft voor vier pijlers voor gestanste gaten, daarop komen bronzen vierkanten, waarop het puzzelen beginnen kan. Nog twee dezelfde gekleurde vierkanten scheiden het bouwwerk met op de top een mooie bronzen punt. De Eiffeltoren wordt 44 centimeter hoog, staat zeer stabiel op het vlak van 18×18 cm. en is een echte publiekstrekker op het dressoir.

Deze slideshow heeft JavaScript nodig.

Het is wel even een mooi puzzelproject, maar de Eiffeltoren is zelf ook niet in één dag gebouwd. Je hebt wel waar voor je geld met een adviesprijs van 24,99 euro. Als het bouwwerk af is, heb je een hele prestatie geleverd en dat zonder één druppel lijm. De Ravensburger 3d puzzel Eiffeltoren is o.a. hier online te koop.

Houden jullie ook van een puzzel-uitdaging?

Advertenties

2 comments

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s