Natural Heroes- Baby top-tot-teen Wash & Shampoo

shampoo-baby-top-tot-teen-wash-shampoo-384-ml-1_1024x1024Eén product waar je het hele lichaampje van je kind mee kunt wassen en dat ook nog eens 100% natuurlijk is. Op de vraag of ik dat wil reviewen zeg ik uiteraard geen nee! Een snelle levering volgt (dag later is het namelijk al in huis) en in de avond staat dochterlief al in de douche. Oké toegegeven ze is geen baby meer, maar gelukkig is dit artikel ook zeer geschikt voor iets oudere kinderen.

Uitpakken
De Baby top-tot-teen Wash & Shampoo zit in een plastic, hersluitbaar zakje (handig als de verpakking onderweg toch open mocht gaan). Dit geheel zit op zijn beurt weer goed verpakt in een kartonnen doosje met wat papier als extraatje zodat het niet de hele tijd op en neer rolt in de doos.

Het product
De Baby top-tot-teen Wash & Shampoo is geschikt voor baby’s en kinderen, bovendien kan ik geen redenen bedenken waarom papa’s en mama’s het niet kunnen gebruiken.
De Head-to-toe wash & shampoo is gemaakt van 100% natuurlijke ingrediënten. Wat inhoud dat het product vrij is van SLS, parabenen en andere schadelijke synthetische ingrediënten. Heilzame ingrediënten als shea butter, argan olie en kamille verlichten eczeem en herstellen de huid en maken deze super zacht.

shampoo-baby-top-tot-teen-wash-shampoo-384-ml-2_1024x1024Onze ervaring
Na het openen van de handig dop, waarmee je het product goed kunt doseren, komt er geen sterke geur vanaf. Sterker nog ik moet wat van het product op mijn handen doen alvorens ik echt iets ruik. Zodra ik de Wash & Shampoo verdeel over de haren komt de milde geur meer tot zijn recht. De Wash & Shampoo verdeelt zich makkelijk over de haren en schuimt lekker. Nadat het even heeft ingetrokken en dochterlief de massage genoeg vind spoel ik het product met lauw warm water uit de haren. Het gaat er makkelijk uit, doordat we al wat ervaring hebben komt er niks in de oogjes terecht. Al met al ben ik zeer tevreden over dit nieuwe product in huis.

Je bent jammer genoeg te laat! Deze winactie is afgelopen.

Advertenties

26 comments

 1. Ik ben zeker nieuwsgierig geworden! Mijn zoontje heeft een droge huid en daardoor is niet alles geschikt, zou het daarom graag uitproberen. Natuurlijk mag zijn babyzusje het ook proberen.

  Liked by 1 persoon

 2. Ik ben heel benieuwd geworden naar dit product! Mijn zoontje heeft snel last van een droge huid en regelmatig ook exceem en ben benieuwd of het hierdoor wat minder word. Eind deze maand word ook zijn zusje geboren waar we het ook mooi voor zouden kunnen gebruiken! Ik doe dus graag mee 🙂
  Ik volg op Facebook en instagram!

  Liked by 1 persoon

 3. Ik heb vaak mijn tante zeggers op bezoek en wanneer ze in bad gaan willen ze het liefst mijn producten er in hebben. Dit is natuurlijk voor tante niet zo leuk. Deze fles zou van pas komen voor die tere peuter huidjes wie mijn Lush,rituals,Collagen etc willen gebruiken.

  Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s