SmartphoneCases.nl, niet alleen voor telefoonhoesjes

Van SmartphoneCases.nl mag ik een nieuwe case voor mijn telefoon uitzoeken. Dat is nog niet zo eenvoudig met zoveel keuze in hoesjes en dat niet alleen. Ze verkopen er naast bijvoorbeeld iphone 6 hoesje ook ontzettend veel accessoires voor telefoon en tablet. Zelfs voor een nieuwe oplader voor mijn Samsung telefoon kan ik er slagen. Ik heb dan, als je zoekt op je type telefoon, zelfs de keuze uit een originele oplader, met of zonder usb-aansluiting. Bij mijn ‘oude’ oplader is de kunststof huls gespleten, het functioneert nog wel, maar of het zo veilig is, zo open en bloot?smartphonecases_nl
De zoektocht tussen alle telefoonhoesjes begint. Via mijn telefoon-merknaam ‘Samsung’ zie ik een groot aantal typenummers op mijn beeldscherm verschijnen, gelukkig met foto. Dan weet ik mijn type te vinden en kan ik dan verder kijken tussen de mogelijkheden. img_4356Ik wil graag een book case, dat vouwt zo lekker dicht rondom en biedt extra ruimte voor een pasje of notitie. Mijn oog valt direct op een fleurig hoesje met de tekst: ‘LIVE the LIFE you LOVE’, lijkt mij gelijk een heel mooi voornemen voor 2017 en ik kan wel wat geheugensteuntjes gebruiken met dit griephoofd.
Twee produkten in het winkelmandje en bestellen maar. Dan gaat zeer eenvoudig, zonder poespas. Een paar dagen later valt de bubbeltjes-envelop van SmartphoneCases.nl al in de brievenbus. Mijn telefoon leg ik direct aan het infuus, dat werkt allemaal naar behoren. img_4357Het hoesje pakt ik uit, het voelt nog wat stug aan. Onder het magneetklepje zit een vloeipapiertje, heel degelijk verpakt dus. Ik trek mijn telefoon zijn nieuwe jasje aan en het zit als gegoten. In tegenstelling tot mijn oude hoes zitten er geen openingen voor de bediening aan de zijkanten van mijn toestel maar door-druk-knoppen. Voordeel is dat de book case rondom het toestel afsluit (i.v.m. vocht). Eh, hoe maak ik hier nou een foto van? Eerst maar eens even de fotocamera opzoeken en opladen.
Heb jij eigenlijk een levensmotto?
*voor het schrijven van dit artikel hebben wij review-exemplaren ontvangen*
 
Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s