ZenDee Fashion, comfortabel opgetut

Nu alle meisjes naar de basisschool gaan, komt er meer tijd voor mezelf vrij. Ook wil ik graag iets verzorgder voor de dag komen. Ik heb mijn haren al geverfd en geknipt en dan komt ZenDee Fashion om de hoek. Dit Nederlandse modemerk verstaat de kunst om vrouwelijk met comfortabel te verenigen en dat is precies wat ik zoek. Even wennen aan de nieuwe IK en zonder er last van te hebben, logotoch modebewust bijlopen. Ik mag een jurk uitkiezen of even wachten tot na half januari, dan komt de nieuwe collectie los. Ik besluit de koe bij de horens te vatten en direct een keuze te maken. Dat is al moeilijk genoeg voor deze kip.

Via de Homepage vink ik Dameskleding aan, na een kijkje tussen de sale, klik ik door naar Comfortabele jurken. Ik zie jurken in modellen die onze dochtertjes ook in de kast hebben hangen, heerlijk spul met een touwtje om de middel. Ook zie ik een lang Jogvest met rits en een retro kraagjesjurk. Dan blijft mijn blik hangen op de zwart/ grijze jurk met lange zendee-two-tone-blauw_6mouwen en soort wollen overslagrok. zendee_donkerblauwe_jogging_damesjurk.jpgHet wijde blauwe halsboord zal mijn brede schouders (waterpolo) goed doen uitkomen. Dit is het! Ik bestel ‘Dames Jurk Sweet’ en ontvang direct een bevestiging per mail. Op de Facebookpagina van ZenDee Fashion blijkt dat er best een grote groep volgers is. Ook zie ik daar wat aanbiedingen, een winactie en zelfs een veiling. Vervolgens ontvang ik ’s middags een track-and-trace-nummer en ligt de jurk een dag later al in onze brievenbus. Ik vind het toch wel spannend, ik hoop maar dat de jurk past.

De spiegel is nog beslagen van het douchen, maar de jurk voelt aan als een joggingpak. Dan loop ik maar ongezien de huiskamer in, waar drie dochters mij aanstaren. “Mama, wat ben je mooi”, zegt de jongste gelijk en ik draai een rondje. De Dames Jurk zit inderdaad erg Sweet, mijn schouders passen er in, het ‘trekt’ niet en door het blauwe halsboord valt zelfs mijn gebochelde rug minder op. De overgang in stof naar de overslagrok, maakt dat mijn moederbuikje ook weg. Ik zie en voel alleen maar voordelen. Wat ben ik blij dat ik kennis heb mogen maken met ZenDee Fashion. Ik poseer zelfs vrijwillig voor de camera, die dochterlief direct uit de lade pakt. Ik ben sneller dan verwacht gewend aan mijn nieuwe IK en kan niet wachten tot de nieuwe collectie van ZenDee Fashion voor een leuke jurk met drie kwart mouwen.

img_4351

Na de eerste keer wassen (mag op 40 graden) is het rokgedeelte niet gepild, dat vind ik zeker een toevoeging waard.

Draag jij wel eens jurken?

*voor het schrijven van dit artikel hebben we een review-exemplaar ontvangen*

Advertenties

5 comments

  1. Hij is zeker leuk. Ik zie die reclame op fb wel vaker voorbij komen en twijfel altijd online en de maat bestellen. Net niet ok enzo.
    Maar goede keus dit. Ben benieuwd naar de zomer straks

    Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s