‘Enjoy Kinderfeest!’ van uitnodiging tot versiering! van Ark Media

Mijn meisje heeft haar kinderfeestje voor haar 5de verjaardag in september al gehad. Helaas verliep niet alles volgens planning, want na een half uur ging het mis. Wij waren bij een buitenspeeltuin en viel onze jarige jet uit een klimtoestel en brak haar pols. Manlief heeft het feestje wel afgemaakt maar ik heb de hele middag vertoefd bij de Eerste Hulp en haar pols is gezet onder narcose. Toen wij weer thuis kwamen hebben wij beloofd om het feestje opnieuw te doen, om het op een positieve manier af te sluiten. Helaas kreeg ze wat tegenslagen en was ze pas weer helemaal fit in de decembermaand. Dat is niet een fijne maand voor een feestje, dus in het nieuwe jaar was het eindelijk zover.

15977189_1098979173557631_8859543501093126984_n

Wat was ik blij dat ik het boekje ‘Enjoy Kinderfeest – Do It Yourself’ van Ark Media kreeg! Het is een boekje met heel veel spulletjes om een superfeestje te creëren. Het thema is Circus, er zitten 6 kaartjes in om uit te delen aan de vriendjes en vriendinnetjes. Tijdens het invullen mis ik alleen dat ik de naam van het kind niet in kan vullen en dat ze thuisgebracht worden. Dat schrijven wij dan onderaan het kaartje. Bij het uitdelen reageren de kinderen erg enthousiast op het kaartje!

Op de dag van het feestje zelf komt het boekje erg goed van pas. Er zitten namelijk vellen in om een vlaggenlijn en leuke versieringen uit te knippen! Ook zit er een welkomstbord voor het feestje bij.

Voor de tafelversiering zijn er leuke versieringen voor plastic bekers, voor de rietjes. Super leuk en heel makkelijk want iedereen weet welke beker van hem of haar is. Daarbij heb ik ook de kroontjes uitgeknipt en erbij gelegd. Voor dochterlief was er een speciale voor de jarig. Erg leuke kroontjes maar wel wat klein, zelf mijn 3-jarige dochtertje kon hem niet op, maar dat mag de pret niet drukken!

In het boekje zitten ook scorelijsten waar je de scores van 10 spelletjes in kan vullen. Je kan dan ronde en tijd invullen. Als je dan een winnaar hebt kan je de zelf gemaakte medailles uitreiken. Ook zit er 1 voorbeeld van een chipszakje in, die moet je dan even kopiëren. Dit heb ik niet gedaan, want een kant-en-klaar zakje vind ik toch wel erg makkelijk! Het is een erg leuk boekje dat je kan gebruiken, je kan er met 6 kinderen mee aan de gang.

O ja, bijna vergeten te schrijven (nouja typen) er zit voor de jarige een aftelkalender bij heel leuk en duidelijk! Kortom ik vind het een aanrader! De kinderen reageren erg enthousiast en daar gaat het om. Het was een top feestje met hele leuke aankleding!

Info en waar te koop:
Auteur: Berge, Marieke ten & Marcel Flier
Illustrator: Berge, Marieke ten & Marcel Flier
Uitgever: Ark Media
ISBN: 9789033817182
Hier te koop voor € 3,95

Advertenties

4 comments

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s