Lego Friends 41000 Plezier op het water

Lego Friends bestaat uit de vijf hartsvriendinnen: Emma, Mia, Stephanie, Olivia en Andrea. En maak kennis met de nieuwe vriendinnen Christina, Katharina, Nicole, Marie en Theresa. Ze wonen en werken in Heartlake City. En daar is van alles te beleven! De vriendinnen in Heartlake City hebben ook veel dieren vrienden!

Zo is er van de Lego friends serie een:collage-2017-01-16

  • Jungle
  • Pretpark
  • theater/popsterren
  • Paarden manege
  • Strand/zee met een heuse dolfijn cruiser
  • luchthaven
  • Maar ook een supermarkt, school, hotel, cafe, huis etc.

Doordat er zoveel verschillende dingen zijn kan je een prachtig verhaal spelen met je lego friends. Je hebt verschillende maten dozen die variëren van €6,- tot €170. (paardenkamp) Je kan het dus zo duur maken als je wil!

Het doosje wat Rhodé testte kost €6 dus dat is goed te doen. Rhodé is 5 dus ze moet het kunnen bouwen want de leeftijdsindicatie geeft 5-12 jr. Ze ging aan de slag. Netje de zakjes en het boekje uit de doos en alles overzichtelijk op een papier gelegd.

Het bouwen kan beginnen, stap 1 het bouwen van Kate (vriendin van Olivia) is zo gebeurt. Dan het bouwen van de aanlegsteiger, dit vond ze een makkie! Omdat ze duidelijk het boekje volgt, kan ze het geheel zelf bouwen, dit is ook erg leuk. De bouw duurde niet lang en ze kan er gelijk mee spelen! Kate heeft een jetski met daarachter op 2 flippers zodat ze eventueel kan duiken!

Voor de kinderen die net met lego gaan bouwen is dit een erg leuk doosje, zeker voor verjaardag of feestje van een vriendinnetje. maar ik denk dat ze vanaf een jaar of 9 denk ik het wel te eenvoudig vinden.

collage-2017-01-16

Rhodé is nog maar net begonnen met sparen van Lego Friends is er bij jullie thuis 1 favoriet, die Rhodé eigenlijk “moet” hebben of in ieder geval op haar lijstje zetten?!

Advertenties

7 comments

  1. Elin heeft dit setje gekregen toen ze nog niet eens 3 jaar was, dus het in elkaar zetten was voor mama. Maar er moest wel gelijk een bakje met water bij komen, want een bootje hoort in het water … En sindsdien als ze met Lego Friends gaat spelen komt er altijd een bakje water bij 🙂

    Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s