Tijd voor een nieuwe gsm cover

Ben jij zo’n man of vrouw waarbij de kledingkast uitpuilt van verschillende kleuren en stijlen? Dan vind jij het vast en zeker ook heel erg leuk om deze stijlen door te trekken in je schoenen, tassen en accessoires. Dat kan tegenwoordig zelfs met een gsm, zo kun je kiezen voor een neutrale kleur gsm en een doorzichtig frontje of juist frontje te voorzien van de mood waarin jij je verkeert. Ga je liever voor chic, dan kies je voor een chiquer frontje. Ga je op city-shopping kun je kiezen voor een frontje van een modestad. En ben je de hele dag door in een melige bui is er vast en zeker ook nog iets voor te vinden. Kortom voor elk wat wils!

collage-2017-01-16

Keuze maken
De cover van mijn gsm is nog niet kapot maar ik ben er een beetje op uit gekeken. Vast en zeker herkenbaar voor velen onder ons. Het voordeel van een gsm hoesje is het gemak waarmee je hem kunt vervangen. Op telefoonhoesjesstore.nl heb je de keus uit ruim 15.000 artikelen. Zo zijn er hoesjes voor Iphone’s, Samsungs, Nokia’s en nog meer verschillende merken. Zelf vind ik het zeer prettig dat ik op merk kan zoeken, zo kom ik geen hoesjes tegen die niet geschikt zijn voor mijn mobiel en kan ik op mijn smaak af gaan. Juist dat geeft ook wel een probleem want ik zie heel erg veel leuke hoesjes. Ik zet daarom eerst alle favorieten op een rij en sla de linken op. Zodra ik ze allemaal heb gezien zie ik dat ik zo’n 25 hoesjes bij favorieten geplaatst heb, nogmaals kijk ik deze na en een paar verwijder ik er omdat ze toch niet zo favoriet zijn als ik dacht. Omdat er nu 14 over blijven besluit ik er een nachtje over te slapen. Zodra ik tijd heb een dag later bekijk ik deze 14 nog eens en zie er dan een voor mijn gevoel uitspringen. Die wordt het!

Mijn meningimg_4676De cover wordt in keurige verpakking en zeer snel geleverd. Ik haal mijn oude frontje van de gsm af en plaats het nieuwe frontje op de telefoon. Zo heb ik binnen een paar seconden een compleet andere style, het oude frontje bewaar ik uiteraard. Je weet maar nooit wanneer deze weer eens te pas komt.
De ruime keuze vind ik een groot pluspunt, zo zijn er niet alleen bumpers maar ook onder andere flipcase frontjes, insteekhoesjes en portemonnee hoesjes. Het Paris Je T’Aime hoesje (booktype) dat ik ontvangen heb past perfect, bij een hoekje moest ik een beetje moeite doen om de telefoon er goed in te krijgen maar daarna zit het als gegoten. Niet te ruim, niet te strak en alle knoppen functioneren zoals gebruikelijk.
De telefoon gaat niet uit, zoals mijn tablet dat doet als ik het hoesje dicht klap, dat vind ik wel een beetje jammer. Overigens is dat ook het enige “maar” puntje.

Je bent jammer genoeg te laat! Deze winactie is afgelopen.

Advertenties

28 comments

 1. Leuk en ik doe héél graag mee!
  Heb namelijk een nieuwe cover nodig want die van mij is kapot.
  Die met de ananassen is mooi.
  Ik volg jeop de volgende soc.med.k……

  Twitter: @chucky1012

  Instagram: @chucky1012

  Fb.: Ike Hassankhan

  Liked by 1 persoon

 2. Haha … 25 in je favorieten 😉 Van de telefoon die ik heb zijn er maar 10 hoesjes beschikbaar. Maar er zit wel een leuke bij.
  Mijn telefoon heeft tot nu toe helemaal geen hoesje, ik doe graag mee.

  Liked by 1 persoon

 3. Wat leuk dat die eiffeltoren ook nog weer op de sluiting terug komt! Mooi hoesje! Ik loot graag mee. Want mijn telefoon laten vallen zonder een hoesje erom, daar moet ik echt niet aan denken

  Liked by 1 persoon

 4. Gelukkig zijn er voor mijn telefoon niet zo heel veel hoesjes, maakt de keuze makkkelijker 😉 Ik heb zeker een favoriet en hoop dat deze binnenkort mijn smartphone beschermd! Gedeeld op G+, volgend (loved/saved) op Bloglovin.

  Liked by 1 persoon

 5. Oh super leuk !!! Ik waag dolgraag een kansje want mijn hoesje is ook wel aan vernieuwing toe aangezien mijn (Grrrrr… ) dochters mijn hoesje niet mooi vonden denk ik en er met pen om hebben getekend 😦

  Liked by 1 persoon

 6. Mooi uitgebreid assortiment hebben ze daar! Ik ga altijd voor een heel burgerlijk telefoonhoesje. Momenteel heb ik een zwarte zonder print dat ondertussen al de nodige gebruikerssporen heeft. Ik ben toe aan iets nieuws, iets vrolijkers en doe daarom dan ook graag mee.
  Volgen doe ik via Facebook en Twitter.

  Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s