Nieuwe Fruitmaster spaaractie met Disney Tsum Tsum

logoNa het succes van Spaar voor gratis Noepies Knuffels bij Fruitmaster wordt het weer eens tijd voor iets anders. Dit keer iets geheel bij de tijd als je het mij vraagt. Een samenwerking met Disney Tsum Tsum, daar hebben wij wel oren naar. En de Smulfruit appels en peren daar lusten wij wel pap van!

Ik lees bij Fruitmaster tussen de veelgestelde vragen, dat de oude codes (Noepies) niet in te leveren zijn voor Tsum Tsum. Dit keer hoeven we maar vier codes te verzamelen en in te voeren op de site. Welke van de 25 Tsum Tsum’s je vervolgens, binnen drie weken binnen Nederland ontvangt, is een verrassing. De actie loopt héél 2017, tenminste zolang de voorraad strekt en er wordt zoveel mogelijk rekening gehouden met je eerdere bestellingen.

Gooi je codekaarten niet weg, je kan ze net zolang verzamelen tot je een memoryspel kan spelen of de dubbelen ruilen met vriendjes. Nadat je de code in het gevoerd natuurlijk.

Wat vindt je van deze nieuwe spaaractie?

Advertenties

9 comments

  1. Ik kan niet inloggen is geblokkeerd en wachtwoord kan niet inloggen foutgeconstateerd onbegrypelyk ik ben al dagen bezig jammer maar niet leuk dat moet niet kunnen en ik heb al n keer besteld gr toos de bruin

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s