Valentijnsdag met een heerlijke salade

Ofschoon wij meer van de types zijn die liever elke dag een lief gedichtje schrijven, met een bosje bloemen thuis komt of elkaar recht in de ogen  aankijkt en zegt dat hij/zij van de ander houdt is meer onze stijl. Maar toch komt elk jaar weer die ene speciale dag naderbij… VALENTIJNSDAGilove-salad-cadaeukoker

I Love Salad Cadeaubox
Het zoeken naar het perfecte cadeau heeft niet lang geduurd. Op de speciale valentijnscadeau pagina van Mega Gadgets stuit ik al gauw op een I Love Salad Cadeaubox t.w.v. €13,95. De koker is voorzien van een handige waaier met daarin maar liefst 40 heerlijke recepten. Ook zitten er een aantal servetten bij met daarop gezonde prints van groenten en fruit en is de koker tevens voorzien van een dressingmixer waar verhoudingen en recepten op staan. Ik ben benieuwd..

Ontvangst
De ronde koker is goed verpakt in een passende doos en door wat vulmateriaal rolt de koker niet door het doosje. Dat zal vooral de postbode erg prettig gevonden hebben. De koker zit stevig in elkaar en met een klein beetje trekkracht krijg ik de bovenkant van de koker open. Ik tref hierin de beloofde artikelen in perfecte staat aan. De dressingmixer is zelfs velen malen groter dan ik zelf verwacht had, stiekem ben ik daar wel blij mee aangezien we vaak sla eten. Zo kunnen we zelfs voor meerdere dagen een dressing maken, tussentijds even mixen en we zijn steeds voorzien van een heerlijke dressing. De servetten en de waaier met meerdere recepten zijn een perfecte aanvulling voor het totale plaatje. Ik ben dan ook heel blij met deze waardevolle koker die ik aan mijn vriend ga geven als Valentijnsdag cadeau.

i-love-saladOnze mening
Het is natuurlijk hartstikke leuk om iets gezonds te mogen weggeven aan je lover. Zeker als het om een Valentijnsdag cadeautje gaat. Zo gaat liefde letterlijk en figuurlijk door de maag.

Je bent jammer genoeg te laat! Deze winactie is afgelopen.

Advertenties

30 comments

 1. Mijn zus beleeft op dit moment een zware tijd
  dus een ‘oppepper’ is welkom bij deze lieve meid.
  Als hardwerkende arts met een gezin maakt zij lange dagen
  zonder ooit te klagen.
  Zelf koken en bakken doet zij graag
  maar dat gaat wel wat traag.
  Met de I Love Salad cadeaukoker weet ik zeker dat zij binnen een korte tijd de heerlijke en gezondste (maaltijd)salades op tafel zet
  en beleeft zij, ook tijdens haar diensten, veel eetpret!

  Liked by 1 persoon

 2. In het studentenhuis werd ik altijd de saladekoningin genoemd. Ik probeerde altijd weer iets nieuws te bedenken voor mijn salades. Maar wat extra inspiratie kan ik wel gebruiken, zodat ik mijn man (en kinderen) met Valentijnsdag (en daarna) weer kan verassen op een nieuwe salade combinatie!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s