Gratis Chavroux Geitenkaas

Product:
Chavroux Piramide Natuur óf Chavroux Bûche

Specifieke actievoorwaarden: Vanaf 1 februari t/m 30 juni 2017. Deze actie is niet geldig in combinatie met andere acties. Max 1 inzending per adres/bankrekeningnummer. Stuur uw kassabon in een ongefrankeerde envelop naar:

chavroux-natuur
Chavroux Retouractie
Antwoordnummer 14006
4800 VG Breda.
Vermeld uw naam, adres en IBAN-nummer.

Website: Allerhande van Februari 2017 op pagina 70

Aanvullende informatie:
Uiteraard vinden we het leuk om uw mening te horen over dit product.
Maar ook informatie als waar u het gevonden heeft kan handig zijn voor onze lezers.

Advertenties

16 comments

  • Alle benodigde informatie staat in de post hierboven. Werkwijze: product aanschaffen bij de AH en de kassabon bewaren. De kassabon inclusief je persoonlijke gegevens opsturen naar opgegeven adres. Succes!

   Like

 1. Even ter aanvulling op mijn vorige reactie; met “geitensmaak” bedoel ik natuurlijk de smaak van de geitenmelk. Wat ik wel heel erg proef in bv. de geitenkaas van Président. Maar deze was lekker romig en zacht van structuur.

  Like

 2. Ik heb mijn geld ook nog niet retour. ik snap dat de info die hierboven staat voldoende is maar als ik het niet terug kan vinden in de allerhande kan ik niet aantonen dat de actie er was. Dus spannend of het geld nog terug gestort wordt!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s