Eet smakelijk! + bekendmaking winnaar

Over het algemeen doen wij twee keer per week boodschappen: mijn man gaat op vrijdagavond en ik ga op maandagavond. Twee keer per week maak ik een boodschappenlijstje en ik vraag mij elke keer af: “Wat zullen we deze week weer eens eten?”. Op Thuisleven delen we regelmatig recepten. Ik zocht er 7 op en probeerde hiermee een gevarieerd weekmenu voor u samen te stellen.

Bobotie is toch wel een van onze favoriete maaltijden en eten we met enige regelmaat.
U kunt het heel simpel maken met een maaltijdpakket van Knorr, maar met dit recept is het ook niet heel moeilijk en is ontzettend lekker.

Vijf maanden geleden mocht ik Maggi Stoofmix testen. Ik schreef hier een blog over met recept. Tot mijn grote verbazing merkte ik dat deze blog vorige week ontzettend veel gelezen was en begreep niet zo goed hoe dat nu zo kwam 5 maanden na publicatie. Tot ik mijn boodschappenbriefje ging maken en tot de ontdekking kwam dat de Maggi Stoofmix is de bonus was …
eten2Heeft u een dag minder tijd om te koken? Of gewoon niet zoveel zin? Met dit recept zet u snel een makkelijke en bovendien nog lekkere maaltijd op tafel. Geniet van de KipKrokantWrap.

Couscoussalade met paprika, kip en sinaasappel. Klinkt goed toch?! Dit recept heb ik bij Thuisleven opgedaan en sindsdien eten we het met enige regelmaat.

eten1Nog een keertje makkelijk doen? Probeer dan eens dit recept. De aardappelomelet kunt u prima als avondmaaltijd eten. Natuurlijk kunt u bepaalde ingrediënten vervangen door andere ingrediënten die u het lekkerst vind. Zelfs laat is de omelet gaar geworden op het fornuis en niet in de oven zoals beschreven op het recept. En wij serveren er een rucola-melange bij.

Heeft u de paëlla al eens geprobeerd? Het recept staat beschreven in deze blog.

Na rijst, aardappelen, couscous, ei en wraps vond ik het wel eens tijd worden voor pasta. En wat blijkt bij mijn zoektocht op Thuisleven? Er zijn héél weinig recepten met spaghetti o.i.d. gepubliceerd. Wel vond ik deze lasagne. Ziet er ook goed uit toch?!
Heeft u nog een lekker eigen recept? Stuur het ons door!

Op Pinterest verzamelde ik op een bord recepten en andere reviews rondom eten en drinken. U kunt ze hier zien. Volgt u ons al op Pinterest?

Heeft u al trek gekregen? Succes met het maken van een boodschappenlijstje en eet smakelijk! Wacht nog even … lees vooral eerst nog even verder en kijk of u de winnaar bent van Prettig Gestoorde Amigurumi van DenDennis!

Winnaar
Zoals belooft trekken wij vandaag de winnaars via Naamloten. De namen van de mensen die ons volgen op Facebook, Twitter en/of Instagram heb ik twee, dan wel drie keer of zelfs vier keer ingevuld. Mensen die actief mee doen op onze blog heb ik ook één, twee of zelfs drie keer extra genoteerd. Zo kan het zijn dat je naam maar liefst 8 keer in het lijstje voorkomt! En daar komt de volgende naam uit … :

De winnaar van het haakboek Prettig Gestoorde Amigurumi’s van DenDennis is: Manuela van Bergen

2017-02-14-prettig-gestoorde-amigurumis

Van harte gefeliciteerd winnaar! 

Zodra je je naam ziet staan kun je je prijs claimen (dit doe je door een mail te sturen met daarin je naam + adres gegevens naar thuisleven@gmail.com. Vermeld er altijd bij om welke prijs/winactie het gaat. Wij controleren het e-mail adres waarop is meegedaan).
Claim je prijs binnen één week na bekendmaking.

Niet gewonnen? Niet getreurd! Op deze pagina staan alle lopende winacties op een rij.

Bewaren

Advertenties

6 comments

  1. De aardappelomelet lijkt mij ook wel wat… (ook makkelijk een vegetarische variant van te maken) Ga ‘m eens maken 🙂 Vanavond eten we broodje bapao, wel heel makkelijk 😉

    Liked by 2 people

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s